Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΠΡΑΞΙΤΕΛΕΙΟ: Με 80% στη ΝΕΑ ΑΙΓΛΗ – ΑΘΗΝΑ

Η εταιρεία ΠΡΑΞΙΤΕΛΕΙΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ Α.Ε, στα πλαίσια των υποχρεώσεων που απορρέουν από την κείμενη νομοθεσία, τις αποφάσεις της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και τον Κανονισμό του Χ.Α. ανακοινώνει ότι, το ποσοστό συμμετοχής της στο κεφάλαιο και τα δικαιώματα ψήφου στην ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΝΕΑ ΑΙΓΛΗ – ΑΘΗΝΑ Α.Ε.» ανέρχεται σε ποσοστό 80% ήτοι:

Σύνολο μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου της εταιρείας «ΝΕΑ ΑΙΓΛΗ – ΑΘΗΝΑ Α.Ε.» 150.000.

Συμμετοχή στης «ΠΡΑΞΙΤΕΛΕΙΟ Α.Ε.» μετοχές και δικαιώματα ψήφου 120.000.

Η συμμετοχή της εισηγμένης εταιρείας στο κεφάλαιο της εν λόγω εταιρείας προέκυψε από την κεφαλαιοποίηση απαιτήσεων της ποσού 1.200.000 ευρώ με την από 13-05-2013 Απόφαση της γενικής συνελεύσεως των μετόχων της εταιρείας «ΝΕΑ ΑΙΓΛΗ – ΑΘΗΝΑ Α.Ε.» που ενέκρινε την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου με το ανωτέρω ποσό και την έκδοση και παράδοση στην εταιρεία «ΠΡΑΞΙΤΕΛΕΙΟ Α.Ε.» 120.000 μετοχών ονομαστικής αξίας ευρώ δέκα (10€) η κάθε μία. Η αύξηση του κεφαλαίου της θυγατρικής θα πιστοποιηθεί όπως προβλέπεται και στην συνέχεια θα εκδοθούν και θα παραδοθούν στην εταιρεία οι έγχαρτοι τίτλοι των νέων μετοχών.

Λόγω του ποσοστού συμμετοχής της, η εταιρεία «ΝΕΑ ΑΙΓΛΗ – ΑΘΗΝΑ Α.Ε.» καθίσταται θυγατρική της εταιρείας «ΠΡΑΞΙΤΕΛΕΙΟ Α.Ε.» και θα υπόκειται σε ενοποίηση των οικονομικών καταστάσεων της και θα τηρούνται και όλες οι λοιπές εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις.

Για την τακτοποίηση της συμμετοχής της εταιρείας στην θυγατρική θα γίνουν όλες οι κατάλληλες φορολογιστικές εγγραφές και ο,τι προβλέπεται.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v