Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε.: Ημερομηνία Ανακοίνωσης Ενοποιημένων Οικονομικών Αποτελεσμάτων Α Εξαμήνου 2023 & Πρόσκληση σε Conference Call...

Ημερομηνία Ανακοίνωσης Ενοποιημένων Οικονομικών Αποτελεσμάτων Α' Εξαμήνου 2023

&

Πρόσκληση σε Conference Call

 

Ο Όμιλος Σαράντη ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι τα ενοποιημένα αποτελέσματα ΑΆ Εξαμήνου 2023 θα ανακοινωθούν σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

 

  • Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023 μετά το κλείσιμο του ΧΑΑ: Ανακοίνωση Ενοποιημένων Αποτελεσμάτων ΑΆ εξαμήνου 2023 & Εξαμηνιαίας Οικονομικής Έκθεσης. Τα αποτελέσματα θα είναι διαθέσιμα από την ιστοσελίδα του Χρηματιστηρίου Αθηνών (https://www.athexgroup.gr/) και την εταιρική ιστοσελίδα (https://sarantisgroup.com). Το Δελτίο Τύπου θα αποσταλεί στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (ΜΜΕ), ενώ η ενημέρωση αναλυτών θα αποσταλεί στην ευρεία επενδυτική κοινότητα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
  • Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα Ελλάδος 17.00 – Ενημέρωση των επενδυτών και αναλυτών της εταιρείας μέσω τηλεδιάσκεψης.

 

Επισυνάπτεται η σχετική πρόσκληση, η οποία θα αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα της εταιρείας στην ενότητα Δημοσίευση Αποτελεσμάτων.

Sarantis_CC Invitation_1H23

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v