LOGISMOS: Αλλαγή σύνθεσης ΔΣ

Η εταιρεία με την επωνυμία "Logismos ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" και το διακριτικό τίτλο "Logismos α.ε." ανακοινώνει ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας το οποίο έχει εκλεγεί ομόφωνα από την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων 24/6/2009, όταν πληροφορήθηκε το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του Ιδρυτού, Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της Εταιρείας ΜΑΡΚΟΥ ΔΟΥΦΟΥ που επήλθε την 3η Ιουλίου 2010 συνήλθε εκτάκτως σε συνεδρίαση στα γραφεία της εταιρείας στην ΒΕΠΕ Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης σήμερα 7η Ιουλίου 2010 ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:30 και απεφάσισε ομόφωνα τα ακόλουθα:

Α. Σύμφωνα με το άρθρο 18, παρ.8 του Κ.Ν. 2190/1920 και το άρθρο 12 παρ.3 του Καταστατικού της Εταιρείας, η κενωθείσα θέση δεν θα συμπληρωθεί και δεν θα εκλεγεί επί του παρόντος αντικαταστάτης του εκλιπόντος Μάρκου Δούφου.

Β. Κατόπιν των ανωτέρω, το Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα ως ακολούθως για το υπόλοιπο διάστημα της θητείας του δηλαδή μέχρι την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων του έτους 2013 και καθορίζονται οι ακόλουθες ιδιότητες στα μέλη αυτού:
1. ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΟΥΦΟΣ, Πρόεδρος, Εκτελεστικό Μέλος

2. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΟΥΦΟΣ, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος
3. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΠΑΣ, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος
4. ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος
5. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ-ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ , Μη Εκτελεστικό Μέλος

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v