ΖΗΝΩΝ: Εκλογή νέου Δ.Σ.(ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ)

Η εταιρεία με την επωνυμία "ΖΗΝΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ" (εφεξής η "Εταιρεία") ανακοινώνει ότι σύμφωνα με την απόφαση της από 29.06.2010 Συνεδρίασης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της, εξελέγη νέο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο αποτελείται από τους κ.κ. Κάρολο Γκίκα, Θωμά Αχείμαστο, Νικόλαο Κόντο, Ιωάννη Φίλο και Ευάγγελο Παντελόπουλο. Με την από 29.06.2010 απόφαση της Συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου, το Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε σε Σώμα ως ακολούθως:

1. Κάρολος Γκίκας, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος (εκτελεστικό μέλος)
2. Θωμάς Αχείμαστος, Αντιπρόεδρος & Γενικός Διευθυντής (εκτελεστικό μέλος)
3. Νικόλαος Κόντος, Σύμβουλος (μη εκτελεστικό μέλος)
4. Ευάγγελος Παντελόπουλος, Σύμβουλος (ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος)
5. Ιωάννης Φίλος, Σύμβουλος (ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος)

Επίσης απεφασίσθη ομοφώνως η εκπροσώπηση της Εταιρείας να έχει ως ακολούθως: Την Εταιρεία δεσμεύουν στις πάσης φύσεως συναλλαγές και εν γένει σχέσεις της με τρίτους, φυσικά ή νομικά πρόσωπα, Δημοσίου ή Ιδιωτικού Δικαίου, με μόνη την υπογραφή τους κάτωθι της εταιρικής επωνυμίας χωριστά είτε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. & Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας κ. Κάρολος Γκίκας, είτε ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. και Γενικός Διευθυντής της Εταιρείας κ. Θωμάς Αχείμαστος.

Ειδικότερα ωσαύτως ομοφώνως απεφασίσθη όπως η Εταιρεία δεσμεύεται με μόνη την υπογραφή κάτωθι της εταιρικής επωνυμίας του Προέδρου του Δ.Σ. & Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Κάρολου Γκίκα για όλες τις συναλλαγές της (έκδοση επιταγών, σύναψη συμβάσεων, κίνηση κεφαλαίων, ανάληψη μετρητών, συμβάσεις δανείων, παροχή εγγυήσεων, χρηματιστηριακές εν γένει συναλλαγές κ.λ.π.) ανεξαρτήτως ποσού. Για συναλλαγές (έκδοση επιταγών, σύναψη συμβάσεων, κίνηση κεφαλαίων, ανάληψη μετρητών, παροχή εγγυήσεων, κ.λπ.) των οποίων το οικονομικό αντικείμενο δεν υπερβαίνει τις πέντε χιλιάδες (5.000) Ευρώ αρκεί και μόνη η υπογραφή του Αντιπροέδρου του Δ.Σ. & Γενικού Διευθυντή της Εταιρείας κ. Θωμά Αχείμαστου.

Ειδικότερα για κατάθεση αξιογράφων στο λογαριασμό της Εταιρείας και μόνο, αρκεί η οπισθογράφηση του αξιογράφου με μόνη την υπογραφή ενός εκ των κ.κ. Κάρολου Γκίκα, Θωμά Αχείμαστου, Γεωργίου Μήτραινα (του Σωκράτη, κατοίκου Αιγάλεω Αττικής, οδός Ιωαννίνων 44, με Α.Δ.Τ.: Ι 670010/1974), Ζωής Μαυρομμάτη (του Νικολάου, κατοίκου Μελισσίων Αττικής, οδός Αλκιβιάδου 6, με Α.Δ.Τ.: Ξ 427087/1986) και Αννίβα Διαμαντόπουλου (του Ιωάννη, κατοίκου Ιλίου Αττικής, οδός Δωδώνης 44, με Α.Δ.Τ.: ΑΑ 036703/2004).

Στη συνέχεια και αναφορικά με την επικύρωση πρακτικών των συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των Γενικών Συνελεύσεων της Εταιρείας, απεφασίσθη ομοφώνως όπως αυτή ανατεθεί στον Πρόεδρο του Δ.Σ. & Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας κ. Κάρολο Γκίκα. Τέλος, και ωσαύτως ομοφώνως απεφασίσθη όπως σε περίπτωση κωλύματος ή απουσίας του κ. Προέδρου του Δ.Σ. & Διευθύνοντος Συμβούλου της Εταιρείας, αυτός αντικαθίσταται στα καθήκοντά του αναφορικά με την επικύρωση των πρακτικών των συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των Γενικών Συνελεύσεων της Εταιρείας από τον κ. Θωμά Αχείμαστο, Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. & Γενικό Διευθυντή αυτής.

Ακολούθως σημειώνεται ότι η θητεία του ανωτέρω Διοικητικού Συμβουλίου ορίζεται για μία πενταετία, ήτοι έως 29.06.2015, παρατεινόμενη αυτόματα μέχρι την πρώτη μετά τη λήξη της θητείας Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρείας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v