ΠΕΤΖΕΤΑΚΙΣ: Νέο στέλεχος

Η Εταιρία "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΟΥ, ΑΡΙΣΤΟΒΟΥΛΟΣ Γ. ΠΕΤΖΕΤΑΚΙΣ Α.Ε." ανακοινώνει την πρόσληψη του κ. Edwin Hewitt, ως Γενικού Διευθυντού από την θυγατρική της εταιρεία στη Νότιο Αφρική, Petzetakis Africa.

Ο Κος Hewitt επανέρχεται στον Όμιλο Πετζετάκι ως Γενικός Διευθυντής της Petzetakis Africa προερχόμενος από την Reclaim Group, η οποία είναι ο μεγαλύτερος όμιλος ανακύκλωσης στην Νότιο Αφρική ,στην θέση του αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου και συμμετείχε στο διοικητικό συμβούλιο της New Reclamation Group και Reclamation Holdings (Proprietary) Limited από το 2008.

Επιπλέον, από το 2000 εργαζόταν για την Murray & Roberts(Pty) Ltd,που είναι από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες της Νοτίου Αφρικής και από τον Ιούλιο του 2005 έως τον Ιούνιο του 2008 διορίστηκε ως εκτελεστικός διευθυντής του ομίλου ,υπεύθυνος ολόκληρου του ομίλου για τον τομέα των κατασκευών και της συναρμολόγησης και με επιπλέον αρμοδιότητες για την εταιρεία Murray & Roberts Marine Engineering. Ο Κος Hewitt είναι εξειδικευμένος μεταλλουργός με τις ακόλουθες σπουδές MDip Tech: Metallurgical Engineering (TUT, SA, 1991), IMP executive programme (MIT, USA, 2007) and MDP (UP, SA, 1990).

Ο διορισμός του κ. Hewitt γίνεται - μεταξύ άλλων- μετά την απόλυση 5 διευθυντών στην Petzetakis Africa, συμπεριλαμβανομένου και του προηγούμενου γενικού διευθυντή, με στόχο την εισαγωγή μίας νέας λιτής οργανωτικής ομάδας, ταυτόχρονα με την εφαρμογή νέας εμπορικής πολιτικής καθώς και σχεδίου περικοπής κόστους 4 εκατομμυρίων ευρώ. Το ολοκληρωμένο σχέδιο αναδιοργάνωσης στοχεύει - μεταξύ άλλων - στην αποκατάσταση του χαμένου μεριδίου αγοράς και επιστροφή στην κερδοφορία της θυγατρικής της Νοτίου Αφρικής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v