ELBISCO: Αλλαγή σύνθεσης ΔΣ

Γνωστοποίηση αλλαγής σύνθεσης Διοικητικού Συμβουλίου και διευθυντικών στελεχών
Η εταιρία ELBISCO ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ, βάσει των διατάξεων του άρθρου 2 της απόφασης 3/347/12-7-2005 του Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας κατά τη συνεδρίασή του στις 30/6/2009 συγκροτήθηκε σε σώμα ως ακολούθως:

Κυριάκος Φιλίππου του Αθανασίου, Πρόεδρος-εκτελεστικό μέλος, Ελένη Φιλίππου-Κουμαντάρου του Κυριάκου, Αντιπρόεδρος-εκτελεστικό μέλος, Δημοσθένης Ραμαντάνης του Αλεξάνδρου, Διευθύνων Σύμβουλος-εκτελεστικό μέλος, Περικλής Μαζαράκης του Μιχαήλ-Γεωργίου, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος, Ελευθερία Κουτσιούμπα του Γεωργίου, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος και Χαράλαμπος Παρμάγκος του Βασιλείου, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος. Η θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου είναι διετής, ήτοι έως της 30/6/2011.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας, κατά την ίδια συνεδρίαση, όρισε τον οικονομικό διευθυντή της εταιρίας Ιωάννη Παπαδόπουλο Υπεύθυνο εταιρικών ανακοινώσεων και εξυπηρέτησης μετόχων και τον Κωνσταντίνο Καραμίντζιο ο οποίος μέχρι πρότινος κατείχε την θέση του υπεύθυνου εξυπηρέτησης μετόχων και εταιρικών ανακοινώσεων, Υπεύθυνο εσωτερικού ελέγχου. Ο Κ. Καραμίντζιος αντικαθιστά τον Νικόλαο Χήκα, ο οποίος αποχώρησε από την εταιρία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v