ΚΑΤΣΕΛΗΣ: Αλλαγή Σύνθεσης Δ.Σ.

H εταιρεία ΥΙΟΙ Χ. ΚΑΤΣΕΛΗ ΑΒΕΕ ανακοινώνει ότι το Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, Αδαμάντιος Λέντσιος, παραιτήθηκε από την ανωτέρω θέση που κατείχε για προσωπικούς λόγους. Κατόπιν της από 6-3-2009 σχετικής απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου, στη θέση του Αδαμάντιου Λέντσιου εκλέχθηκε ο Μιχάλης Οικονομάκης, ως νέο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Όπως έχει ήδη γνωστοποιηθεί στο επενδυτικό κοινό, ο Μιχάλης Οικονομάκης έχει αναλάβει καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου της Εταιρείας από την 1η Μαρτίου 2009.

Περαιτέρω, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας με την ίδια ως άνω απόφασή του συγκροτήθηκε εκ νέου σε σώμα (χωρίς άλλη αλλαγή σε σχέση με την προηγούμενη σύνθεσή του πλην της παραπάνω αναφερόμενης) και χορήγησε δικαιώματα υπογραφής αναφορικά με την εκπροσώπηση της Εταιρείας έναντι τρίτων.

Τέλος, το Διοικητικό Συμβούλιο όρισε ως επόπτη των εσωτερικών ελεγκτών της Εταιρείας, σύμφωνα με το άρθρο 7 παρ. 2 του Ν. 3016/2002, το μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, Γεώργιο Ριζόπουλο ενώ ακόμη όρισε ως μέλη της Επιτροπής Ανθρώπινου Δυναμικού τους Κωνσταντίνο Πετρόπουλο, Χαράλαμπο Δαυίδ, Νικόλαο Σοφοκλέους και Αλέξανδρο Κατσιώτη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v