ELMEC SPORT: Αλλαγή σύνθεσης ΔΣ

Στα πλαίσια της ενδυνάμωσης και περαιτέρω ανάπτυξης του Ομίλου Folli-Follie, και κατόπιν συμφωνίας με τη Διοίκηση του Ομίλου, ο κ. Χρήστος Χατζηγιακουμής θα αποκτήσει νέες αρμοδιότητες και, διατηρώντας την ιδιότητα του Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Elmec Sport, θα έχει ως πρώτιστο καθήκον τη διαμόρφωση και υλοποίηση στρατηγικής ανάπτυξης νέων αγορών εντός και εκτός της Ελληνικής επικράτειας.

Ως εκ τούτου, δεν θα συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντα του Διευθύνοντος Συμβούλου της Εταιρείας, θέση την οποία θα αναλάβει ο κ. Εμμανουήλ Ζαχαρίου. Ο κ. Εμμανουήλ Ζαχαρίου έχει πολυετή εμπειρία στον χώρο της χονδρικής & λιανικής πώλησης επώνυμων ενδυμάτων. Έχει διατελέσει επί 18 χρόνια Εμπορικός Διευθυντής, Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. & μέτοχος μειοψηφίας της τ. εισηγμένης εταιρείας SPORTSMAN AE (μετέπειτα μέλος του Ομίλου NOTOS COM) και κατά τα τελευταία 10 χρόνια Γενικός Διευθυντής, Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. & μέτοχος μειοψηφίας της εταιρίας ALOUETTE AE.

Ο κ. Χατζηγιακουμής θα βρίσκεται σε στενή συνεργασία με τον κ. Ζαχαρίου, προκειμένου ο τελευταίος να ενταχθεί άμεσα στα νέα του καθήκοντα και στην πραγματικότητα της Elmec και η Εταιρεία να εξακολουθήσει την ομαλή της λειτουργία σε όλα τα επίπεδα.
Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας ευχόμαστε καλή επιτυχία και στους δύο!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v