ΖΗΝΩΝ: Αλλαγή σύνθεσης ΔΣ

Σύμφωνα με την απόφαση της από 22.09.2008 Συνεδρίασης της Β' Επαναληπτικής Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της εταιρείας ΖΗΝΩΝ Α.Ε. εξελέγη νέο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο αποτελείται από τους κ.κ. Παύλο Λαζαρίδη, Παναγιώτη Τσατσούλη, Κωνσταντίνο Κώστογλου, Λεωνίδα Θωμά και Ευάγγελο Παντελόπουλο.

Με την από 22.09.2008 απόφαση της Συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου, το Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε σε Σώμα ως ακολούθως:

-Παύλος Λαζαρίδης, Πρόεδρος
-Παναγιώτης Τσατσούλης, Αντιπρόεδρος
-Κωνσταντίνος Κώστογλου, Διευθύνων Σύμβουλος
-Λεωνίδας Θωμάς, Σύμβουλος
-Ευάγγελος Παντελόπουλος, Σύμβουλος

Εξ αυτών οι κ.κ. Κ. Κώστογλου και Π. Τσατσούλης είναι εκτελεστικά μέλη. Εκ των υπολοίπων τριών μη εκτελεστικών μελών οι κ.κ. Θωμάς και Παντελόπουλος είναι ανεξάρτητα μέλη.
Επίσης απεφασίσθη ομοφώνως η εκπροσώπηση της εταιρείας να έχει ως ακολούθως:

Την ΕΤΑΙΡΙΑ δεσμεύουν στις πάσης φύσεως και υφής συναλλαγές και εν γένει σχέσεις της με τρίτους, φυσικά ή νομικά πρόσωπα, Δημοσίου ή Ιδιωτικού Δικαίου, με μόνη την υπογραφή τους κάτωθι της εταιρικής επωνυμίας είτε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας κ. Κωνσταντίνος Κώστογλου, είτε ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. και Γενικός Διευθυντής της εταιρίας κ. Παναγιώτης Τσατσούλης.

Περαιτέρω ωσαύτως ομοφώνως απεφασίσθη όπως η ΕΤΑΙΡΙΑ δεσμεύεται με δύο υπογραφές κάτωθι της εταιρικής επωνυμίας, εκ των οποίων η μία θα είναι του Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Κωνσταντίνου Κώστογλου και η άλλη του Αντιπροέδρου του Δ.Σ. και Γενικού Διευθυντή της εταιρίας κ. Παναγιώτη Τσατσούλη για συναλλαγές (υπογραφή επιταγών ή/και συμβάσεων) των οποίων το οικονομικό αντικείμενο υπερβαίνει τις πέντε χιλιάδες (5.000) Ευρώ.

Ειδικότερα για κατάθεση αξιογράφων στο λογαριασμό της εταιρείας και μόνο, αρκεί η οπισθογράφηση του αξιογράφου με μόνη την υπογραφή ενός εκ των κ.κ. Κωνσταντίνου Κώστογλου, Παναγιώτη Τσατσούλη, Γεωργίου Μήτραινα, Ζωής Μαυρομμάτη.

Στη συνέχεια και αναφορικά με την επικύρωση πρακτικών των συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των Γενικών Συνελεύσεων της ΕΤΑΙΡΙΑΣ, απεφασίσθη ομοφώνως όπως αυτή ανατεθεί στον κ. Πρόεδρο της ΕΤΑΙΡΙΑΣ κ. Παύλο Λαζαρίδη.

Τέλος και ωσαύτως ομοφώνως απεφασίσθη όπως σε περίπτωση κωλύματος ή απουσίας του κ. Προέδρου της ΕΤΑΙΡΙΑΣ, αυτός αντικαθίσταται στα καθήκοντά του αναφορικά με την επικύρωση των πρακτικών των συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των Γενικών Συνελεύσεων της ΕΤΑΙΡΙΑΣ από τον κ. Παναγιώτη Τσατσούλη, Αντιπρόεδρο αυτής.

Ακολούθως σημειώνεται ότι η θητεία του ανωτέρω Διοικητικού Συμβουλίου ορίζεται για μία πενταετία, ήτοι έως 22.09.2013, παρατεινόμενη αυτόματα μέχρι την πρώτη μετά τη λήξη της θητείας Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v