ΛΥΚΟΣ: Νέος Group IT Director

Καθήκοντα Group IT Director στην Inform Λύκος αναλαμβάνει ο Roeland Vandekerkhove, Διευθύνων Σύμβουλος της Technovisie με έδρα το Βέλγιο, εταιρεία στην οποία πρόσφατα η Inform Λύκος απέκτησε το 30% του μετοχικού κεφαλαίου.

Ο Παύλος Τρυποσκιάδης, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος, δήλωσε σχετικά «στο πλαίσιο της σημαντικής ανάπτυξη του Ομίλου στην Ευρωπαϊκή Αγορά, αποφασίσαμε να ενισχύσουμε περαιτέρω την Κεντρική Διοίκηση με την προσθήκη του Roeland Vandekerkhove στην θέση του Group IT Director.

Οι κύριες αρμοδιότητές του είναι η βελτίωση της αποδοτικότητας των ΙΤ λειτουργιών και διαδικασιών, καθώς και ο συντονισμός και η παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών για ολοκληρωμένα έργα Πληροφορικής σε ομιλικό επίπεδο.

Ο Roeland Vandekerkhove έχει σπουδάσει Ηλεκτρονικός και Ηλεκτρομηχανολόγος στο Βέλγιο και έχει εργαστεί ως Σύμβουλος Πληροφορικής. Από το 2002 κατέχει την θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου στην Technovisie.

Σχετικά με την Technovisie (www.technovisie.be)

Η Technovisie δημιουργήθηκε το 1998 και εξειδικεύεται στην παροχή και υποστήριξη λύσεων δικτύωσης τελευταίας τεχνολογίας, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην βελτίωση της λειτουργίας και της αποτελεσματικότητας των εταιρειών.

Η Technovisie συνδυάζει μια μεγάλη γκάμα λύσεων hardware και software με σημαντική τεχνογνωσία σε όλα τα θέματα που αφορούν στην δημιουργία δικτύων. Στα δέκα χρόνια λειτουργίας της η Technovisie έχει συγκεντρώσει σημαντική εμπειρία και γνώση σε θέματα όπως λύσεις ασφάλειας, διασύνδεση συστημάτων servers με νέες τεχνολογίες, συμβουλευτικές υπηρεσίες, εγκαταστάσεις συστημάτων και εφαρμογών, υποστήριξη και συντήρηση.

Η Technovisie είναι Advanced Business Partner της Belgacom, Preferred Partner της HP, και ο πρώτος Select Partner της Juniper Networks για Data Center Acceleration στην Βόρεια Ευρώπη. Η έδρα της εταιρείας είναι στην Γκέντ, Βέλγιο.

Σχετικά με την Inform Λύκος (www.lykos.gr)

H Inform Λύκος ιδρύθηκε το 1897, είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών από το 1994 και σήμερα αποτελείται από πέντε εταιρίες με ηγετική παρουσία στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη στο χώρο του Information Management & Business Communication. Δραστηριοποιείται διεθνώς στην ανάπτυξη, κατασκευή και προσωποποίηση Έξυπνων Καρτών για Τράπεζες, Τηλεπικοινωνίες, Δημόσιους Οργανισμούς και Αλυσίδες Λιανικού Εμπορίου κατέχοντας διεθνείς πιστοποιήσεις από Visa, MasterCard & Diners.

Πρωταγωνιστεί στον χώρο της διαχείρισης εντύπων, της κατασκευής εντύπων ασφαλείας, της παραγωγής προπληρωμένων καρτών και του Business Process Outsourcing παρέχοντας υπηρεσίες εκτύπωσης και εμφακέλωσης λογαριασμών, ηλεκτρονικής παρουσίασης λογαριασμών και διαχείρισης εκτυπώσεων για Τράπεζες, Τηλεπικοινωνίες, Δημόσιο Τομέα και Βιομηχανικές/Εμπορικές εταιρείες. Η Inform Λύκος απασχολεί σήμερα περίπου 1.150 εργαζομένους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v