ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ: Νέος γενικός διευθυντής

Ο Όμιλος του Ιατρικού Αθηνών βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ένταξη στους κόλπους του, ενός από τους πλέον διακεκριμένους managers στο χώρο της υγείας, του κου Σπύρου Αποστολόπουλου.

Ο έως σήμερα διοικητής του μεγαλύτερου νοσοκομείου της χώρας Π.Γ.Ν. "Αττικόν" κος Σπύρος Αποστολόπουλος, πρόκειται στο επόμενο διάστημα να αναλάβει την θέση του Γενικού Διευθυντού της μεγαλύτερης Ιδιωτικής Κλινικής της χώρας το "ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ" στο Μαρούσι.

Ο κος Σπύρος Αποστολόπουλος, αποτελεί ένα από τα πιο έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη με τεράστια εμπειρία στον χώρο της υγείας. Έχει διαγράψει μια μακρά και επιτυχημένη πορεία στη διοίκηση και λειτουργία του ευρύτερου δημόσιου τομέα, κατέχοντας επί σειρά ετών δύσκολες και επιτελικές θέσεις σε νευραλγικούς τομείς, τόσο στην περιφέρεια όσο και στην Αθήνα.

Μεταξύ άλλων έχει διατελέσει διευθυντής υγείας πρόνοιας της περιφέρειας Θεσσαλίας, Αντιπρόεδρος Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, Διοικητής Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων και Διοικητής του Π.Γ.Ν. "ΑΤΤΙΚΟΝ".

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας παραλαβής-παράδοσης, ο απερχόμενος γενικός διευθυντής κος Κ.Σωτηρόπουλος, θα αναλάβει καθήκοντα συμβούλου διοίκησης με έδρα τα γραφεία διοίκησης του Ομίλου στο Κεφαλάρι, απ'όπου και θα συνεισφέρει με την πολύτιμη εμπειρία και τις γνώσεις του μετά από μια άκρως επιτυχημένη τριακονταπενταετή πορεία στο χώρο της υγείας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v