ΧΑΤΖΗΪΩΑΝΝΟΥ: Νέος γενικός διευθυντής

Η ΧΑΤΖΗΪΩΑΝΝΟΥ Α.Β.Ε.Ε. ανακοινώνει στο επενδυτικό κοινό στο πλαίσιο της κείμενης χρηματιστηριακής νομοθεσίας ότι από την 1/9/2008, αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Διευθυντή της μητρικής Εταιρείας ο κος Δημήτρης Παπούλης.

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, στο πλαίσιο του ευρύτερου στρατηγικού σχεδιασμού του Ομίλου με άξονα την εφαρμογή της νέας πολιτικής που έχει ως κύριο στόχο την ισχυροποίηση των ιδίων επωνύμων προϊόντων του ομίλου, δημιουργείται η θέση του Γενικού διευθυντή στη μητρική ΧΑΤΖΗΪΩΑΝΝΟΥ ΑΒΕΕ, με στόχο να αναλάβει την εκτέλεση και παρακολούθηση της υλοποίησης της πολιτικής του ομίλου βάσει των συγκεκριμένων στόχων που έχουν τεθεί.

Ο κος Παπούλης είναι κάτοχος πτυχίου Economics & Business του Macalester College, St.Paul, Minnesota και μεταπτυχιακού τίτλου Economics (M.Sc.) από το London School of Economics & Political Science. Από το 1993 δραστηριοποιείται στον χώρο των επιχειρήσεων ένδυσης και διεθνούς μόδας.

Από το 1995 έως το 2001 κατείχε την θέση του Εμπορικού Διευθυντή της εταιρίας Fashion Box Ελλάς Α.Ε. Στην συνέχεια και έως το 2003 κατείχε την θέση του Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή και από το 2004 έως σήμερα την θέση του Chief Operating Officer της εταιρίας FFG Platinum Α.Ε. Ο κ. Παπούλης γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1967 και είναι παντρεμένος με ένα παιδί.

Ο κος Σάββας Χατζηιωάννου, Πρόεδρος της Χατζηιωάννου ΑΒΕΕ δήλωσε:

"Με ενθουσιασμό καλωσορίζουμε τον κο Παπούλη στη θέση του Γενικού Διευθυντή της Χατζηιωάννου ΑΒΕΕ. Πιστεύουμε ότι η πολυετής εμπειρία του στον χώρο της ένδυσης και η έκθεση του στις διεθνείς αγορές μόδας και στα σύγχρονα δίκτυα διάθεσης θα δώσουν την ανάλογη δυναμική που απαιτείται για την επίτευξη των φιλόδοξων πλάνων της εταιρίας μας. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v