SINGULARLOGIC: Διοικητικές αλλαγές

Καθήκοντα Γενικού Διευθυντή της επιχειρηματικής μονάδας Λογισμικού για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις (Software Division) στη SingularLogic, ανέλαβε από σήμερα, ο κ. Γιώργος Κουντούρης.

O κ. Γιώργος Κουντούρης προέρχεται από την AVAYA INC., στην οποία κατείχε τη θέση του Regional Managing Director. Είναι πτυχιούχος Computer Science από το Πανεπιστήμιο του Μιλάνου και διαθέτει πολύχρονη εργασιακή εμπειρία σε διευθυντικές θέσεις σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες πληροφορικής όπως Microsoft Hellas, 3Com Corp., και Olivetti.
Αναφερόμενος στο νέο στέλεχος o κ. Γιάννης Καρακαδάς, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της SingularLogic, τόνισε:

"Καλωσορίζουμε τον κ. Γιώργο Κουντούρη στην οικογένεια της SingularLogic. Η επιτυχής ανάπτυξη του Ομίλου μας μέχρι σήμερα, αλλά κυρίως οι πολύ σημαντικές προοπτικές που διεκδικούμε για το μέλλον μας, δημιουργούν την ανάγκη συνεχούς διεύρυνσης της διοικητικής μας ομάδας. Η πλούσια εμπειρία του κ. Κουντούρη σε πολυεθνικές εταιρίες τεχνολογίας και πληροφορικής θα συμβάλλουν καθοριστικά στην περαιτέρω ανάπτυξη της δραστηριότητας της εταιρίας στην αγορά των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, στην οποία η εταιρία διαθέτει ηγετικό μερίδιο με περισσότερες από 40.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις στο πελατολόγιό της και περισσότερους από 500 συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα".

Ο κ. Δημήτρης Κάφαλης Γενικός Διευθυντής μέχρι σήμερα στην επιχειρηματική μονάδα Λογισμικού για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις (Software Division), αναλαμβάνει το νέο ρόλο του Chief Operating Officer συνυφασμένο με τις ευρύτερες επιδιώξεις του Ομίλου για στρατηγική ανάπτυξη στους χώρους του ICT, των Διεθνών Αγορών και Νέων Δραστηριοτήτων.

Για την καλύτερη δυνατή εξασφάλιση της συνέχειας των επιτυχημένων προσπαθειών της εταιρίας στο Software Division και την ομαλότερη δυνατή μετάβαση στην αλλαγή της ευθύνης, ο κος Γιώργος Κουντούρης θα αναφέρεται για το επόμενο διάστημα στον κ. Δημήτρη Κάφαλη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v