VELL GROUP: Αλλαγή σύνθεσης ΔΣ

Σύμφωνα με τις διατάξεις της απόφασης 3/347/12.7.2005 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και του ν. 3016/2002, όπως ισχύει, γνωστοποιείται ότι προέκυψε αλλαγή στη σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας VELL GROUP A.E.. Ειδικότερα:

Α) Την 10η Ιουνίου 2008 παραιτήθηκε από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου και εκτελεστικού μέλους του Δ.Σ. για προσωπικούς λόγους, ο κ. Σοφοκλής Βελάνης του Βασιλείου. Ενόψει τούτων, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας κατά την υπ' αριθμ. 533 συνεδρίασή του της 10ης Ιουνίου 2008, αποφάσισε την αντικατάσταση του ανωτέρω εκτελεστικού μέλους του Δ.Σ. με τον κ. Δημήτριο Μάρκου του Νικολάου, και στη συνέχεια κατά την ίδια συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο επανασυγκροτήθηκε σε σώμα καθορίζοντας τις ιδιότητες των μελών του σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 3016/2002 ως εξής :

(1) Κων/νος Βελάνης του Βασιλείου, Πρόεδρος, μη εκτελεστικό μέλος
(2) Δημήτριος Μάρκου του Νικολάου, Διευθύνων Σύμβουλος, εκτελεστικό μέλος
(3) Σπυρίδων Τασόγλου του Αναστασίου, Αντιπρόεδρος, εκτελεστικό μέλος
(4) Νικόλαος Τσουτσάνης του Ταξιάρχου, Ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος
(5) Κων/νος Τζέλλος του Δημητρίου, Ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος

Την Εταιρεία εκπροσωπούν και δεσμεύουν με μόνη την υπογραφή ενός από αυτούς κάτωθι της εταιρικής επωνυμίας είτε ο Δ/νων Σύμβουλος κ. Δημήτριος Μάρκου του Νικολάου απεριόριστα και αδιάφορα ποσού, είτε ο κ. Σπυρίδων Τασόγλου του Αναστασίου μέχρι ποσού 50.000,00 Ευρώ.

Β) Η ως άνω εκλογή του κ. Δημητρίου Μάρκου στο Δ.Σ. της Εταιρείας σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος Σοφοκλή Βελάνη ετέθη προς έγκριση και εγκρίθηκε από την Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρείας της 10/06/2008.

Γ) Ο κ. Δημήτριος Μάρκου είναι 46 ετών και κατέχει πτυχίο Μηχανολόγου Μηχανικού από το Πανεπιστήμιο Πατρών, πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών καθώς και δίπλωμα Master of Science στο Management από το Imperial College of Science, Technology and Medicine του Πανεπιστημίου του Λονδίνου. Επίσης, ο κ. Δημήτριος Μάρκου διετέλεσε, μεταξύ άλλων, Γενικός Διευθυντής της SANYO ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ Α.Ε., Διευθυντής Marketing, Εμπορικός Διευθυντής, Γενικός Διευθυντής και Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ καθώς και Σύμβουλος Διοίκησης στην προσπάθεια διάσωσης του ομίλου ΚΟΡΑΣΙΔΗΣ και ένταξής του στις διατάξεις του άρθρου 44 του ν. 1892/90.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v