UNIBRAIN: Διοικητικές αλλαγές

Η hellas online, πρώην UNIBRAIN Α.Ε., ανακοινώνει ότι ο κύριος Αντώνιος Κεραστάρης έχει αναλάβει καθήκοντα Γενικού Οικονομικού Διευθυντή και η κυρία Ουρανία Μπιλαλάκη καθήκοντα Επικεφαλής Επενδυτικών Σχέσεων της εταιρίας.

Ο κ. Κεραστάρης προέρχεται από την Cosmote Ρουμανίας όπου κατείχε την θέση του Γενικού Οικονομικού Διευθυντή τα τελευταία τρία χρόνια. Ο κ. Κεραστάρης αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Οικονομικού Διευθυντή στην hellas online έχοντας περισσότερο από 15 xρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στον χρηματοοικονομικό τομέα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό σε αντίστοιχες θέσεις σε μεγάλες Ελληνικές και πολυεθνικές εταιρίες όπως οι Hilton, Μικρογεύματα Γρηγόρης και Allied Domecq. Ο κ. Κεραστάρης έχει υπό την εποπτεία του τις χρηματοοικονομικές δραστηριότητες και τους τομείς επιχειρησιακού προγραμματισμού, οικονομικού & πιστοληπτικού ελέγχου και προμηθειών της εταιρείας. Ο κ. Κεραστάρης αναφέρεται άμεσα στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της hellas online, κ. Νάσο Ζαρκαλή.

Η κα. Μπιλαλάκη συντονίζει τις επενδυτικές σχέσεις της εταιρίας, αναφερόμενη και αυτή στον Διευθύνοντα Σύμβουλο, κ. Νάσο Ζαρκαλή. Προερχόμενη από την εταιρεία WIND Ελλάς Τηλεπικοινωνίες ΑEBE, όπου ήταν επικεφαλής της Διεύθυνσης Επενδυτικών Σχέσεων για σειρά ετών, η κα. Μπιλαλάκη έρχεται στην hellas online με δεκαέξι χρόνια εμπειρίας στην ελληνική αγορά τηλεπικοινωνιών και πληροφορικής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v