ΕΛΥΦ: Αλλαγή σύνθεσης ΔΣ

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ Α.Ε. ανακοινώνει , βάσει του άρθρου 10 του Ν. 3340/2005 , ότι η Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της 23.05.2008, αποφάσισε τη συμπλήρωση του Διοικητικού Συμβουλίου κατά ένα πρόσθετο μέλος και εξέλεξε τον κ. Νάρκισο B. Γεωργιάδη ως νέο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, χωρίς να μεταβάλει τα ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη, ήτοι τους κ.κ. Μιχάλη Η. Κολακίδη και Ρήγα Δ. Τζελέπογλου. Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που συνεδρίασε την ίδια ημέρα , ανασυγκροτήθηκε σε σώμα και ομόφωνα όρισε ως εκτελεστικά του μέλη, τους κκ. Χρήστο Ι. Ακκά, Ιωάννη Χρ. Ακκά και Νάρκισο B. Γεωργιάδη και ως μη εκτελεστικά, τους κκ. Μιχάλη Η. Κολακίδη, Γεώργιο Ι. Ακκά και Ρήγα Δ. Τζελέπογλου.

Επίσης το Διοικητικό Συμβούλιο εξέλεξε ομόφωνα ως Πρόεδρο τον κ. Χρήστο Ι. Ακκά, ως Αντιπρόεδρο τον κ. Μιχαήλ Η. Κολακίδη, ως Διευθύνοντα Σύμβουλο τον κ. Ιωάννη Χ. Ακκά και ως Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο τον κ. Νάρκισο B. Γεωργιάδη.

Η διάρκεια της θητείας του νέου Δ.Σ παραμένει η ίδια και είναι μέχρι την πρώτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου που θα εκλεγεί από την Γενική Συνέλευση που θα συγκληθεί για να εγκρίνει τον Ισολογισμό της χρήσεως 01/01-31/12/2008, εντός του πρώτου εξαμήνου του έτους 2009.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v