ΔΙΑΣ ΑΕΕΧ: Αλλαγή στη σύνθεση του Δ.Σ.

Η Εταιρία ΔΙΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ σύμφωνα με το άρθρο 2 παρ. 2ε της απόφασης 3/347/12.7.2005 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και το άρθρο 281 του Κανονισμού του Χ.Α., γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό ότι ο κος Νικήτας Πιττής την 09/04/2008 υπέβαλλε την παραίτησή του από τη θέση του ως ανεξάρτητο - μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού της Συμβουλίου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας στη συνεδρίασή του στις 09/04/2008 έκανε αποδεκτή την παραίτηση του κου Νικήτα Πιττή, ευχαριστώντας τον για τη μέχρι σήμερα συνεργασία του και εξέλεξε αντικαταστάτη αυτού, ως ανεξάρτητο - μη εκτελεστικό μέλος τον κο Γεώργιο Παπάζογλου.

Ο κος Γεώργιος Παπάζογλου είναι απόφοιτος ΜΒΑ του Columbia University, Αμερική, με εξειδίκευση τα χρηματοοικονομικά. Έχει μεγάλη εμπειρία στις διεθνείς αγορές νομισμάτων, εμπορευμάτων, ομολόγων και μετοχών καθώς και σε σύνθετα χρηματοοικονομικά προϊόντα. Είναι Vice President στο Group OLAYAN, όπου εργάζεται από το 1989, με τομέα ευθύνης τις ελληνικές και βαλκανικές αγορές.

Δεν υπάρχουν άλλες αλλαγές στη σύνθεση και τις αρμοδιότητες των μελών του Δ.Σ. καθώς επίσης και στις συνθέσεις των Επιτροπών Εποπτείας της Εταιρίας που προβλέπονται από τον Εσωτερικό Κανονισμό της. Η εκπροσώπηση της Εταιρίας παραμένει επίσης η ίδια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v