ΚΥΠΡΟΥ:Αλλαγή οργανωτικής δομής του συγκροτήματος

Το Συγκρότημα της Τράπεζας Κύπρου ανακοινώνει ότι, μετά την αποχώρηση του κ. Χαρίλαου Σταυράκη λόγω υπουργοποίησής του, η οργανωτική δομή της Εκτελεστικής Διεύθυνσης του Συγκροτήματος διαμορφώνεται ως εξής:

Ανώτατη Εκτελεστική Διεύθυνση Συγκροτήματος:
Ανδρέας Ηλιάδης, Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής Συγκροτήματος
Γιάννης Κυπρή, Πρώτος Γενικός Διευθυντής Συγκροτήματος

Γενικοί Διευθυντές Συγκροτήματος:

* Αντώνης Τζιακούρης, Γενικός Διευθυντής Διεθνών Εργασιών και Διοικητικών Υπηρεσιών Συγκροτήματος
Έχει την εποπτεία των εργασιών του Συγκροτήματος στο Ηνωμένο Βασιλείο, Channel Islands, Αυστραλία, Ρουμανία, Ρωσία, Ουκρανία και των Υπηρεσιών Συγκροτήματος Operations, Πληροφορικής, Οργάνωσης & Μεθόδων και Ανθρώπινου Δυναμικού.

* Βάσος Σιαρλή, Γενικός Διευθυντής Συγκροτήματος Ανάπτυξης Τραπεζικών Εργασιών Κύπρου
Έχει την ευθύνη ανάπτυξης των εργασιών της Τράπεζας στην Κύπρο και την εποπτεία των θυγατρικών εταιριών EuroLife και Γενικών Ασφαλειών Κύπρου.

* Χρίστης Χατζημιτσής, Γενικός Διευθυντής Συγκροτήματος Οικονομικής Διεύθυνσης και Στρατηγικής
Έχει την ευθύνη της οικονομικής διεύθυνσης και στρατηγικής του Συγκροτήματος καθώς και της Μονάδας Εξαγορών και Συγχωνεύσεων.

* Νικόλας Καρυδάς, Γενικός Διευθυντής Διαχείρισης Κινδύνων Συγκροτήματος
Έχει την ευθύνη της διαχείρισης των κινδύνων στους οποίους εκτίθεται το Συγκρότημα. Στον κ. Καρυδά υπάγεται και η Μονάδα Κανονιστικής Συμμόρφωσης του Συγκροτήματος.
Στον Ανώτατο Εκτελεστικό Διευθυντή Συγκροτήματος αναφέρεται ο κ. Γιάννης Σειραδάκης, Γενικός Διευθυντής της Τράπεζας Κύπρου στην Ελλάδα, καθώς και οι Υπηρεσίες Επικοινωνίας και Τύπου Συγκροτήματος.

Στον Πρώτο Γενικό Διευθυντή Συγκροτήματος αναφέρονται οι Διευθύνσεις Group Treasury & Private Banking Συγκροτήματος και Χρηματοοικονομικής και Επενδυτικής Διαχείρισης Συγκροτήματος, καθώς και οι Υπηρεσίες Επενδυτικών Σχέσεων και Μετοχών και Χρεογράφων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v