INFORM ΛΥΚΟΣ: Αναδιάρθρωση Εμπορικής Διεύθυνσης

Ανακοίνωση 20/03/08

Η εξαγορά της Austria Card σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας περιόδου ανάπτυξης και εξέλιξης της Inform Λύκος και ισχυροποιεί την θέση των εταιρειών μας στην αναπτυσσόμενη αγορά της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης. Στο πλαίσιο αυτών των εξελίξεων προχωρήσαμε στην αναδιάρθρωση της Εμπορικής Διεύθυνσης της μητρικής εταιρείας Inform Π. Λύκος Α.Ε..
 
Ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης, Εμπορικός Διευθυντής του Ομίλου, επικεντρώνει τις προσπάθειές του στην αξιοποίηση των συνεργιών και τον συντονισμό των εμπορικών δραστηριοτήτων των εταιρειών μας σε όλη την περιοχή της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης. Καθήκοντα Εμπορικού Διευθυντή στην μητρική εταιρεία Inform Π. Λύκος Α.Ε., αναλαμβάνει ο μέχρι σήμερα Διευθυντής Πωλήσεων Χρηματοοικονομικού Τομέα, Κωνσταντίνος Λάγιος. Στην θέση του στον Χρηματοοικονομικό Τομέα, αναλαμβάνει ο Νίκος Φουρνογεράκης, ο οποίος από το 2003 εκτελούσε καθήκοντα Διευθυντή Πωλήσεων Τομέων Δημοσίου και Δικτύου. Ο Γιάννης Μενάγιας αναλαμβάνει την ευθύνη του Τομέα Δικτύου, παράλληλα με την Διεύθυνση Πωλήσεων Ιδιωτικού Τομέα. Τέλος, καθήκοντα Διευθυντή Πωλήσεων Δημοσίου αναλαμβάνει ο Αργύρης Θεοδοσίου, Account Manager του Τομέα από το 2002.

Ο Παύλος Τρυποσκιάδης, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος, τόνισε σχετικά η αναδιάρθρωση της Εμπορικής Διεύθυνσης, κρίνεται απαραίτητη προκειμένου να ανταποκριθούμε ακόμη καλύτερα στις αυξημένες ανάγκες της Ελληνικής αγοράς, η οποία παραμένει πάντα προτεραιότητα και βασικό άξονα ανάπτυξης για τον Όμιλο των εταιρειών μας.

Σχετικά με την Inform Λύκος (www.lykos.gr) H Inform Λύκος ιδρύθηκε το 1897, είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών από το 1994 και σήμερα αποτελείται από πέντε εταιρίες με ηγετική παρουσία στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη στο χώρο του Information Management & Business Communication. Δραστηριοποιείται διεθνώς στην ανάπτυξη, κατασκευή και προσωποποίηση Έξυπνων Καρτών για Τράπεζες, Τηλεπικοινωνίες, Δημόσιους Οργανισμούς και Αλυσίδες Λιανικού Εμπορίου κατέχοντας διεθνείς πιστοποιήσεις από Visa, MasterCard & Diners.

Πρωταγωνιστεί στον χώρο της διαχείρισης εντύπων, της κατασκευής εντύπων ασφαλείας, της παραγωγής προπληρωμένων καρτών και του Business Process Outsourcing παρέχοντας υπηρεσίες εκτύπωσης και εμφακέλωσης λογαριασμών, ηλεκτρονικής παρουσίασης λογαριασμών και διαχείρισης εκτυπώσεων για Τράπεζες, Τηλεπικοινωνίες, Δημόσιο Τομέα και Βιομηχανικές/Εμπορικές εταιρείες. Η Inform Λύκος απασχολεί σήμερα περίπου 1.250 εργαζομένους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v