ΑΕΓΕΚ: Γνωστοποίηση αλλαγής σύνθεσης Δ.Σ.

 Ανακοίνωση 19/03/08

Η εταιρία ΑΕΓΕΚ γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό ότι την 18.03.2008, επήλθαν οι ακόλουθες μεταβολές στη σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας :

1. Παραίτηση των κ.κ. Σπυρίδωνος Παπαγεωργίου και Ιωάννη Τριανταφύλλου, Προέδρου και Δ/ντος Συμβούλου αντίστοιχα και εκτελεστικών μελών του ΔΣ .

2. Αντικατάσταση των παραιτηθέντων από τους κ.κ. Σωτήριο Γαβριήλ και Παντελή Σκαρμούτσο.

3. Η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου έχει ως ακολούθως :
Σωτήριος Γαβριήλ - Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος/ Εκτελεστικό μέλος
Μιχαήλ Σίμας - Διευθύνων Σύμβουλος / Εκτελεστικό μέλος
Αθανάσιος Ευμορφόπουλος - Αντιπρόεδρος & Τεχνικός Δ/ντής / Εκτελεστικό μέλος
Παντελής Σκαρμούτσος - Εκτελεστικό μέλος
Γεώργιος Σκουλάς - Εκτελεστικό μέλος
Σοφία Αγγελοπούλου - Μη εκτελεστικό μέλος
Θάλεια Πουσκουλού - Λατσένερε - Εκτελεστικό μέλος
Βασίλειος Σαρσέντης - Ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος
Θεοφάνης Μπένος - Ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος

4. Την εταιρία εκπροσωπεί και δεσμεύει, με την υπογραφή του και την εταιρική σφραγίδα, ο κ. Σωτήριος Π. Γαβριήλ, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος.

5. Ο κ. Σωτήριος Π. Γαβριήλ, Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της εταιρίας, είναι απόφοιτος της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων και διπλωματούχος Πολ. Μηχανικός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Μετά την αποστράτευσή του με αίτησή του, κατά το έτος 1977 , διηύθυνε ως εργοταξιάρχης μεγάλα τεχνικά έργα, αρχικά στον όμιλο των εταιριών ΕΔΟΚ Α.Ε.-ΕΤΕΡ Α.Ε., στην συνέχεια στην εταιρία ΜΗΧΑΝΙΚΗ Α.Ε. και στην εταιρία ΓΕΚ Α.Ε. Από το έτος 1989 πέρασε στον Τραπεζικό κλάδο, αναλαμβάνοντας θέσεις Δ/ντού και Γεν. Δ/ντού σε εταιρίες του ομίλου της ALPHA BANK ( ΑΣΤΙΚΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙΣ Α.Ε. -ALPHA ΑΣΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ Α.Ε-) και στην συνέχεια στον όμιλο της ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Α.Ε.- ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Α.Ε.), ενώ από το έτος 2004 - 2007 διετέλεσε αναπληρωτής Γενικός Δ/ντής της ως άνω Τραπέζης.
Ο κ. Παντελής Σκαρμούτσος, Μέλος του Δ.Σ., είναι Οικονομολόγος, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πειραιά, με εμπειρία στον τραπεζικό και κατασκευαστικό κλάδο από το 1980.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v