Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΥΡΩΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Α.Ε.: ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ...

Ευρωσύμβουλοι Α.Ε. – Ανακοίνωση  για την Αντικατάσταση Παραιτηθέντος Μη Εκτελεστικού Μέλους Δ.Σ. και της Επιτροπής Ελέγχου – Επανασυγκρότηση του Δ.Σ. και της Επιτροπής Ελέγχου σε Σώμα.

Η Ευρωσύμβουλοι Α.Ε. ανακοινώνει ότι σήμερα Παρασκευή 7.6.2024 συνεδρίασε το Δ.Σ. της εταιρίας για να εκλέξει ένα (1) νέο Προσωρινό Μη Εκτελεστικό Μέλος σε αντικατάσταση ενός (1) παραιτηθέντος Μη Εκτελεστικού Μέλους του.

Συγκεκριμένα το Δ.Σ. αποφάσισε να εκλέξει σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος Μη Εκτελεστικού μέλος του κου. Ανέστη Κερεμλόγλου,  τον κ. Γεώργιο Κουκουζέλη του Νικολάου και της Αναστασίας ως προσωρινό Μη Εκτελεστικό Μέλος και να θέσει ως θέμα στην αμέσως επόμενη Γενική Συνέλευση της εταιρίας, την λήψη απόφασης δια την εκλογή ενός (1) Μέλους του Δ.Σ. (το οποίο στην συνέχεια θα λάβει από το Δ.Σ. την ιδιότητα του μη εκτελεστικού). Στην συνέχεια για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των συναλλαγών και να διευκολυνθούν οι καλόπιστοι τρίτοι και οι εποπτικές Αρχές στην συγκέντρωση των πληροφοριών για την εκπροσώπηση της εταιρίας, το Δ.Σ. ανασυγκροτήθηκε σε σώμα και κατανεμήθηκαν αρμοδιότητες ως εξής:

Εξελέγησαν ομόφωνα ως Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνοντας Σύμβουλος ο κ. Πάρις Κοκορότσικος, ως  Αντιπρόεδρος και Διευθύνοντας Σύμβουλος ο κ. Ευστάθιος Ταυρίδης και ως Μη Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. σύμφωνα με το άρθρο 8 παρ. 2 του ν.4706/2020 ο κος. Ευάγγελος Πούλιος. Το Διοικητικό Συμβούλιο επίσης σύμφωνα με τα σχετικά άρθρα του καταστατικού της εταιρείας αποφάσισε ομόφωνα να αναθέσει την άσκηση των εξουσιών του και την εκπροσώπηση της εταιρίας στον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο αυτής κ. Πάρι Κοκορότσικο και στον Αντιπρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Ευστάθιο Ταυρίδη οι οποίοι μαζί ή ξεχωριστά διά μόνης της υπογραφής τους κάτωθεν της εταιρικής επωνυμίας, θα δεσμεύουν την εταιρεία.

Κατόπιν τούτων η πλήρης σύνθεση και οι ιδιότητες των μελών του Δ.Σ. έχουν ως εξής: 1. Πάρις Κοκορότσικος του Στέργιου, Εκτελεστικό Μέλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος και Νόμιμος Εκπρόσωπος. 2. Ευστάθιος Ταυρίδης του Γαβριήλ, Εκτελεστικό Μέλος, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος και Νόμιμος Εκπρόσωπος.   3. Ευάγγελος Πούλιος του Νικολάου, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος, Μη Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. 4. Μιχαήλ Μπρούστης του Γεωργίου, Μη Εκτελεστικό Μέλος. 5. Χρήστος Φώλιας του Σωτήριου, Μη Εκτελεστικό Μέλος. 6. Γεώργιος Κουκουζέλης του Νικολάου, Μη Εκτελεστικό Μέλος. 7. Πέτρος Ιακώβου του Νικολάου, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος. 8. Γεωργία Αϋφαντοπούλου  του Βασιλείου, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος. 9. Ελένη Τζάκου του Αλκιβιάδη, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος.

Το διοικητικό συμβούλιο, έχει εκλεγεί από την Ετήσια Τακτική Γ.Σ. της 9.6.2023 με τετραετή θητεία αρχομένη από 9.6.2023, για να διοικήσει την εταιρία μέχρι την ημέρα σύγκλησης της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης που θα συνέλθει εντός του πρώτου εξαμήνου του έτους 2027 και όχι πέραν της 10.9.2027, για να εγκρίνει τις οικονομικές καταστάσεις της χρήσεως 2026.

Το Δ.Σ. αποφάσισε να εκλέξει σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος μέλους της Επιτροπής Ελέγχου, το υφιστάμενο μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. κ. Μιχαήλ Μπρούστη. Μετά την αντικατάσταση του παραιτηθέντος μέλους της, η Επιτροπή Ελέγχου, ανασυγκρωτήθηκε σε σώμα  και αποτελείται από τους: 1. Πέτρο Ιακώβου, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ., Πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου. 2. Ευάγγελο Πούλιο, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ., Μέλος της Επιτροπής Ελέγχου 3. Μιχαήλ Μπρούστη, Μη Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ., Μέλος της Επιτροπής Ελέγχου. Η θητεία της επιτροπής παραμένει ως είχε, ήτοι είναι αντίστοιχη της θητείας του Δ.Σ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΜΕΛΟΥΣ Δ.Σ. ΕΥΡΩΣΥΜΒΟΥΛΟΙ 7.6.2024

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v