ΕΛΒΕ: Αλλαγή σύνθεσης ΔΣ

Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας «ΕΛΒΕ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» της 9ης Ιουνίου 2015

Στην Καβάλα σήμερα στις 9 Ιουνίου 2015, ημέρα της εβδομάδας Τρίτη και ώρα 11:00 μετά από πρόσκληση του κ. Τηλέμαχου Κιτσικόπουλου, συγκεντρώθηκαν στα γραφεία της εταιρείας στον Άγιο Ανδρέα Ν. Καβάλας, τα μέλη του νεοεκλεγέντος Δ.Σ. για να αποφασίσουν στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Θέμα 1ο : Συγκρότηση Διοικητικού Συμβουλίου σε σώμα.

Θέμα 2ο : Παροχή εξουσιοδοτήσεως.

Κατά την συνεδρίαση είναι παρόντες:

1. Τηλέμαχος Κιτσικόπουλος του Πασχάλη

2. Ronald Barkshire του Henry

3. Πασχάλης Κιτσικόπουλος του Τηλέμαχου

4. Άγγελος Τσατσούλης του Σπυρίδωνα

5. Φωτεινή Παπαδημητρίου του Δημητρίου

6. Αθανασία Παπαγάκη του Γεωργίου

7. Ελένη Σαμαρά του Εμμανουήλ

Αφού διαπιστώθηκε απαρτία σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό της εταιρείας αρχίζει η συνεδρίαση.

Θέμα 1ο : Σχετικά με το πρώτο θέμα της ημερήσιας διάταξης, μετά από μυστική ψηφοφορία το Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτείται ομόφωνα σε Σώμα ως ακολούθως:

1. Τηλέμαχος Κιτσικόπουλος του Πασχάλη, επιχειρηματίας, που γεννήθηκε στην Καβάλα το έτος 1955, κάτοικος Παληού Καβάλας οδός Μ. Μερκούρη αρ. 187, εθνικότητας Ελληνικής, κάτοχος του υπ' αριθμόν Δ.Τ. ΑΒ 732602/2006 του Τμήματος Ασφαλείας Καβάλας και Α.Φ.Μ. 002169279, ως Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ.

2. Ronald Barkshire του Henry, ιδιωτικό υπάλληλος, που γεννήθηκε στην Aθήνα το έτος 1956 και κατοικεί στην Φιλοθέη οδός Αρνέλου αρ. 14 , εθνικότητας Βρετανικής, κάτοχος του υπ' αριθμόν 160.980/87 δελτίο ταυτότητος Τμήμα Αλλοδαπών και Α.Φ.Μ. 022347541, ως Αντιπρόεδρος εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ.

3. Πασχάλης Κιτσικόπουλος του Τηλέμαχου, ιδιωτικός υπάλληλος, που γεννήθηκε στο Χολαργό Αττικής το έτος 1990 και κατοικεί στο Παληό Καβάλας οδός Μ. Μερκούρη αρ. 187, εθνικότητας Ελληνικής, κάτοχος του υπ' αριθμ. Δ.Τ. ΑΖ 883461/2008 του Τμήματος Ασφαλείας Καβάλας και Α.Φ.Μ. 145523516, ως εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ.

5. Φωτεινή Παπαδημητρίου του Δημητρίου, συνταξιούχος, που γεννήθηκε στην Ελευθερούπολη Καβάλας το έτος 1959 και κατοικεί στο Παληό Καβάλας οδός Μ. Μερκούρη αρ. 187, εθνικότητας Ελληνικής, κάτοχος του υπ' αριθμόν Δ.Τ. ΑΒ 732601/2006 του Τμήματος Ασφαλείας Καβάλας και Α.Φ.Μ. 018738752, ως μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ.

4. Άγγελος Τσατσούλης του Σπυρίδωνα, βιομήχανος, που γεννήθηκε στην Καβάλα το έτος 1963 και κατοικεί στην Ν. Ηρακλείτσα Καβάλας, εθνικότητας Ελληνικής, κάτοχος του υπ' αριθμ. Δ.Τ. ΑΒ 459401/2006 του Τμήματος Ασφαλείας Καβάλας και Α.Φ.Μ. 032656370, ως ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ.

6. Αθανασία Παπαγάκη του Γεωργίου, συνταξιούχος, που γεννήθηκε στην Δράμα το έτος 1960 και κατοικεί στην Καβάλα οδό Φιλίππου αρ. 19-21, εθνικότητας Ελληνικής, κάτοχος του υπ' αριθμ. Δ.Τ. ΑΒ 909027/2006 του Τμήματος Ασφαλείας Καβάλας και Α.Φ.Μ. 066510997, ως ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ.

7. Ελένη Σαμαρά του Εμμανουήλ, συνταξιούχος, που γεννήθηκε στην Ελευθερούπολη το έτος 1959 και κατοικεί στην Καβάλα οδό Αιόλου αρ. 13, εθνικότητας Ελληνικής, κάτοχος του υπ' αριθμ. Δ.Τ. ΑΕ 890520/2007 και Α.Φ.Μ. 025547636, ως ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ.

Το παρόν θα διοικήσει την εταιρεία για μία πενταετία και μπορεί να παραταθεί μέχρι την Τακτική Γενική Συνέλευση που εγκρίνει τον Ισολογισμό του πέμπτου έτους.

Θέμα 2ο : Επί του δεύτερου θέματος της ημερήσιας διάταξης το Δ.Σ. μετά από πρόταση του κ. Προέδρου και κατόπιν διεξοδικής συζητήσεως, λαμβάνοντας υπόψη τις συναλλακτικές ανάγκες της εταιρίας, την ιδιομορφία της, έχοντας δε σκοπό την αποτελεσματικότερη προώθηση των εργασιών και την απρόσκοπτη λειτουργία της αποφασίζει ομόφωνα:

Παρέχει την εξουσιοδότηση στoυς κ.κ. Τηλέμαχο Κιτσικόπουλο Πρόεδρο & Δ/ντα Σύμβουλο και Πασχάλη Κιτσικόπουλο Μέλος του Δ.Σ. όπως από κοινού ή ο καθένας χωριστά:

α) Εκπροσωπούν την εταιρεία σε όλα τα Ελληνικά και αλλοδαπά δικαστήρια κάθε βαθμού και δικαιοδοσίας, στον Άρειο Πάγο και στο Συμβούλιο της Επικρατείας, σε κάθε αρχή, Δημόσια, Δημοτική, Κοινοτική, Διοικητική και κανονίζουν τις δαπάνες της εταιρείας. Αποφασίζουν την ίδρυση επέκταση και κατάργηση γραφείων και πρακτορείων της, αποφασίζουν την επέκταση των εργασιών και την δικαιοδοσία των υπευθυνόντων, προσδιορίζουν και εκλέγουν τις δαπάνες διορίζουν και παύουν διευθυντές και το προσωπικό, κανονίζουν τις δικαιοδοσίες τις υποχρεώσεις και τις αποδοχές, εκτός αν είναι μέλη Δ.Σ. οπότε αποφασίζει η Γενική Συνέλευση.

β) Συνομολογούν αγορές, πωλήσεις, ανταλλαγές, υποθηκεύσεις, μισθώσεις δικαιωμάτων και υποχρεώσεων της εταιρείας. Συνομολογούν δάνεια ενυπόθηκα ή όχι παρέχουν σε υποθήκη οποιοδήποτε ακίνητο της εταιρείας ή της εγκαταστάσεις της, αποδέχονται, εκδίδουν, οπισθογραφούν και τριτεγγυάνται συναλλαγματικές και γραμμάτια σε διαταγή και τραπεζικές ή άλλες επιταγές στο όνομα της εταιρίας, δίνουν εγγυήσεις υπέρ τρίτων φυσικών ή νομικών προσώπων με τα οποία συναλλάσσονται και κρίνουν αυτό αναγκαίο για την ευόδωση των εταιρικών σκοπών. Αντιπροσωπεύουν την εταιρεία σε κάθε τελωνειακή αρχή, κάνουν κάθε πράξη για την παραλαβή ή αποστολή εμπορευμάτων είτε για την ημεδαπή είτε για την αλλοδαπή, υπογράφουν κάθε διασάφηση και κάθε τελωνειακό έγγραφο. Παραλαμβάνουν και μεταβιβάζουν με οπισθογράφηση ή με οποιοδήποτε τρόπο φορτωτικές και τις εξοφλούν, υπογράφουν κάθε δήλωση και κάθε έγγραφο στο όνομα της εταιρείας, επιμελούνται της εταιρικής περιουσίας για την οποία παίρνουν συντηρητικά μέτρα για την εξασφάλιση των συμφερόντων της, κάνουν προεξοφλήσεις και προκαταβολές, τοποθετούν την περιουσία της, εισπράττουν όσα οφείλονται στην εταιρεία από οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο δημοσίου ή ιδιωτικού δικαίου ή και του δημοσίου, κάνουν συμβάσεις εργολαβίας με ή χωρίς παραχωρήσεις προνομίων. Καθορίζουν τους όρους συμμετοχής σε παρόμοιες επιχειρήσεις, καθορίζουν τους όρους των λογαριασμών της εταιρείας. Εκχωρούν απαιτήσεις της εταιρείας, αποδέχονται την εκχώρηση άλλων, αναλαμβάνουν κάθε υποχρέωση για την εταιρεία. Προσδιορίζουν την χρήση διαθεσίμων κεφαλαίων, δέχονται, ενάγουν, αντεπάγουν και δίνουν στην εταιρεία επιβαλλόμενους ή επαγόμενους όρκους, ορίζουν ένα από τα μέλη του για την δόση του όρκου. Διαπραγματεύουν, συμβάλουν, συμβιβάζουν, συνάπτουν, συνυποσχετικά, διορίζουν διαιτητές αποφασίζουν για ενέργειες αγωγών υποβολής εγκλίσεων, ασκήσεως ενδίκων μέσων, αποδοχής αποφάσεων παραιτήσεως από ένδικα μέσα, παραιτήσεις από όλες ή μέρους δικών εγγραφής ή άρσεως υποθηκών, κατασχέσεων, προσημειώσεων και καταργήσεως δικών.

γ) Συνάπτουν με οποιαδήποτε Τράπεζα ημεδαπή ή αλλοδαπή και κυρίως με την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, ALPHA Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς και με οποιαδήποτε άλλη Τράπεζα δάνεια τα οποία συνάπτονται με οποιοδήποτε νόμιμο τύπο και τρόπο, με οποιοδήποτε όρους, χρόνο, προμήθεια, τόκο και επιτόκιο, αναλαμβάνουν τα ποσά των δανείων και την ανάληψη χρημάτων από την Τράπεζα.

δ) Συμμετέχουν σε κάθε φύσεως δημοπρασίες με οποιουσδήποτε όρους, υποχρεώσεις και συμφωνίες, υπογράφουν για το σκοπό αυτό προσφορές, συμβάσεις και συμφωνίες.

ε) Προσλαμβάνουν το εργατοϋπαλληλικό προσωπικό, απολύουν τούτο όποτε κρίνουν σκόπιμο και με οποιοσδήποτε όρους, συμφωνίες και υποχρεώσεις.

Επειδή δεν υπάρχει άλλο θέμα για συζήτηση λύνεται η συνεδρίαση.

Ο Πρόεδρος Τα Μέλη
Ακριβές αντίγραφο από το βιβλίο πρακτικών του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ & Δ/ΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.

ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΙΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v