ΕΚΤΕΡ: Αλλαγή σύνθεσης Δ.Σ.

Η ΕΚΤΕΡ Α.Ε. γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό ότι με την από 08/04/2014 απόφαση του Δ.Σ. της ΕΚΤΕΡ Α.Ε., το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας αποδέχθηκε την παραίτηση των κ.κ. Παύλου Ψυλλάκη, Ιωάννη Ιωαννίδη και Απόστολου Μπακογιάννη, από τη θέση των εκτελεστικών Μελών της ΕΚΤΕΡ Α.Ε. και αποφασίζει, σύμφωνα με την ειδική πρόβλεψη του άρθρου 9 παρ. 2 του καταστατικού της εταιρείας, κατ' εφαρμογή της διάταξης της παρ. 8 άρθρου 18 κ.ν. 2190/1920, όπως προστέθηκε με το άρθρο 25 παρ. 3 ν. 3604/2007, να συνεχιστεί η διαχείρηση και εκπροσώπηση της εταιρείας από τα εναπομείναντα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, χωρίς αντικατάσταση των παραιτηθέντων μελών.

Η μεταβολή του Συμβουλίου θα τεθεί υπόψη της επόμενης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων.

Κατόπιν αυτού, η νέα συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου σε σώμα για το υπόλοιπο της θητείας του (ήτοι μέχρι την 12.10.2017) καθώς και η παροχή δικαιωμάτων εκπροσώπησης και δέσμευσης της εταιρείας έχουν ως ακολούθως :

1) Αθανάσιος Σίψας, Πρόεδρος Δ.Σ. / Εκτελεστικό Μέλος
2) Κωνσταντίνος Ιωάννου Στούμπος, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. και Δ/νων Σύμβουλος / Εκτελεστικό Μέλος
3) Ιωάννης Αλεξανδρής – Ανεξάρτητο μη Εκτελεστικό Μέλος
4) Ανδρονίκη Ιωαννίδου – Μη Εκτελεστικό Μέλος
5) Αριστείδης Χρήστου Παπαδόπουλος - Ανεξάρτητο μη Εκτελεστικό Μέλος

Η εταιρεία εκπροσωπείται και δεσμεύεται από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κον Αθανάσιο Σίψα και, σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματός του, από τον Αντιπρόεδρο Δ.Σ. & Δ/ντα Σύμβουλο κ. Κωνσταντίνο Στούμπο, ενεργώντας ο καθένας μεμονωμένα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v