MERMEREN KOMBINAT: Αλλαγή σύνθεσης Δ.Σ.

H εταιρεία γνωστοποιεί, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 2 παρ. 2ε της απόφασης 3/347/12.7.2005 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ότι ο κος Γιάννης Βογιατζής, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου παραιτήθηκε. Μετά από απόφαση τής έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων που έλαβε χώρα την 17/02/2014, εξελέγησαν νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, η κα Jasna Azhievska Petrusheva και ο κος Ventseslav Avramov.

Η κα Azhievska - Petrusheva εργάζεται στην Mermeren Kombinat από το 2009 και είναι τώρα η Διοικητική Διευθύντρια της εταιρείας. Προηγουμένως, εργάσθηκε σαν Οικονομική Διευθύντρια και σαν Προϊσταμένη Εσωτερικού Ελέγχου. Διαθέτει πτυχίο Οικονομικών από το Πανεπιστήμιο Αγίων Κυρίλου και Μεθοδίου των Σκοπίων και έχει προηγούμενη εμπειρία τόσο στην βιομηχανία όσο και στον οικονομικό έλεγχο (Grant Thornton)

Ο κος Avramov είναι Προϊστάμενος Επενδύσεων στην NBGI Private Equity από το 2008. Διαθέτει πτυχίο Οικονομικών και Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Αμερικανικό Πανεπιστήμιο τής Βουλγαρίας και έχει προηγούμενη εμπειρία στον οικονομικό έλεγχο (Ernst & Young).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v