ΕΛΒΕ: Αλλαγή σύνθεσης Δ.Σ.

Στην Καβάλα σήμερα στις 10 Φεβρουαρίου 2014, ημέρα της εβδομάδας Δευτέρα και ώρα 11:00 μετά από πρόσκληση του κ. Τηλέμαχου Κιτσικόπουλου, συγκεντρώθηκαν στα γραφεία της εταιρείας στον Άγιο Ανδρέα Ν. Καβάλας, τα μέλη του νεοεκλεγέντος Δ.Σ. για να αποφασίσουν στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Θέμα 1ο : Συγκρότηση Διοικητικού Συμβουλίου σε σώμα.

Θέμα 2ο : Παροχή εξουσιοδοτήσεως.

Κατά την συνεδρίαση είναι παρόντες:

1. Τηλέμαχος Κιτσικόπουλος του Πασχάλη

2. Ronald Barkshire του Henry

3. Πασχάλης Κιτσικόπουλος του Τηλέμαχου

4. Αγγελος Τσατσούλης του Σπυρίδωνα

5. Αλκιβιάδης Παπαδημητρίου του Δημητρίου

6. Αθανασία Παπαγάκη του Γεωργίου

7. Ελένη Σαμαρά του Εμμανουήλ

Αφού διαπιστώθηκε απαρτία σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό της εταιρείας αρχίζει η συνεδρίαση.

Θέμα 1ο : Σχετικά με το πρώτο θέμα της ημερήσιας διάταξης, μετά από μυστική ψηφοφορία το Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτείται ομόφωνα σε Σώμα ως ακολούθως:

1. Τηλέμαχος Κιτσικόπουλος του Πασχάλη, ως Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ.

2. Ronald Barkshire του Henry, ως Αντιπρόεδρος εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ.

3. Πασχάλης Κιτσικόπουλος του Τηλέμαχου,ως μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ.

4. Αγγελος Τσατσούλης του Σπυρίδωνα, ως ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ.

5. Αλκιβιάδης Παπαδημητρίου του Δημητρίου, ως ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ.

6. Αθανασία Παπαγάκη του Γεωργίου, ως ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ.

7. Ελένη Σαμαρά του Εμμανουήλ, ως ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ.

Το παρόν θα διοικήσει την εταιρεία για μία πενταετία και μπορεί να παραταθεί μέχρι την Τακτική Γενική Συνέλευση που εγκρίνει τον Ισολογισμό του πέμπτου έτους.

Θέμα 2ο : Επί του δεύτερου θέματος της ημερήσιας διάταξης το Δ.Σ. μετά από πρόταση του κ. Προέδρου και κατόπιν διεξοδικής συζητήσεως, λαμβάνοντας υπόψη τις συναλλακτικές ανάγκες της εταιρίας, την ιδιομορφία της, έχοντας δε σκοπό την αποτελεσματικότερη προώθηση των εργασιών και την απρόσκοπτη λειτουργία της αποφασίζει ομόφωνα:

Παρέχει την εξουσιοδότηση στον κ. Τηλέμαχο Κιτσικόπουλο Πρόεδρο & Δ/ντα Σύμβουλο του Δ.Σ. όπως:

α) Εκπροσωπεί την εταιρεία σε όλα τα Ελληνικά και αλλοδαπά δικαστήρια κάθε βαθμού και δικαιοδοσίας, στον Αρειο Πάγο και στο Συμβούλιο της Επικρατείας, σε κάθε αρχή, Δημόσια, Δημοτική, Κοινοτική, Διοικητική και κανονίζει τις δαπάνες της εταιρείας. Αποφασίζει την ίδρυση επέκταση και κατάργηση γραφείων και πρακτορείων της, αποφασίζει την επέκταση των εργασιών και την δικαιοδοσία των υπευθυνόντων, προσδιορίζει και εκλέγει τις δαπάνες διορίζει και παύει διευθυντές και το προσωπικό, κανονίζει τις δικαιοδοσίες τις υποχρεώσεις και τις αποδοχές, εκτός αν είναι μέλη Δ.Σ. οπότε αποφασίζει η Γενική Συνέλευση.

β) Συνομολογεί αγορές, πωλήσεις, ανταλλαγές, υποθηκεύσεις, μισθώσεις δικαιωμάτων και υποχρεώσεων της εταιρείας. Συνομολογεί δάνεια ενυπόθηκα ή όχι παρέχει σε υποθήκη οποιοδήποτε ακίνητο της εταιρείας ή της εγκαταστάσεις της, αποδέχεται, εκδίδει, οπισθογραφεί και τριτεγγυάται συναλλαγματικές και γραμμάτια σε διαταγή και τραπεζικές ή άλλες επιταγές στο όνομα της εταιρίας, δίνει εγγυήσεις υπέρ τρίτων φυσικών ή νομικών προσώπων με τα οποία συναλλάσσεται και κρίνει αυτό αναγκαίο για την ευόδωση των εταιρικών σκοπών. Αντιπροσωπεύει την εταιρεία σε κάθε τελωνειακή αρχή, κάνει κάθε πράξη για την παραλαβή ή αποστολή εμπορευμάτων είτε για την ημεδαπή είτε για την αλλοδαπή, υπογράφει κάθε διασάφηση και κάθε τελωνειακό έγγραφο. Παραλαμβάνει και μεταβιβάζει με οπισθογράφηση ή με οποιοδήποτε τρόπο φορτωτικές και τις εξοφλεί, υπογράφει κάθε δήλωση και κάθε έγγραφο στο όνομα της εταιρείας, επιμελείται της εταιρικής περιουσίας για την οποία παίρνει συντηρητικά μέτρα για την εξασφάλιση των συμφερόντων της, κάνει προεξοφλήσεις και προκαταβολές, τοποθετεί την περιουσία της, εισπράττει όσα οφείλονται στην εταιρεία από οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο δημοσίου ή ιδιωτικού δικαίου ή και του δημοσίου, κάνει συμβάσεις εργολαβίας με ή χωρίς παραχωρήσεις προνομίων. Καθορίζει τους όρους συμμετοχής σε παρόμοιες επιχειρήσεις, καθορίζει τους όρους των λογαριασμών της εταιρείας. Εκχωρεί απαιτήσεις της εταιρείας, αποδέχεται την εκχώρηση άλλων, αναλαμβάνει κάθε υποχρέωση για την εταιρεία. Προσδιορίζει την χρήση διαθεσίμων κεφαλαίων, δέχεται, ενάγει, αντεπάγει και δίνει στην εταιρεία επιβαλλόμενους ή επαγόμενους όρκους, ορίζει ένα από τα μέλη του για την δόση του όρκου. Διαπραγματεύει, συμβάλει, συμβιβάζει, συνάπτει, συνυποσχετικά, διορίζει διαιτητές αποφασίζει για ενέργειες αγωγών υποβολής εγκλίσεων, ασκήσεως ενδίκων μέσων, αποδοχής αποφάσεων παραιτήσεως από ένδικα μέσα, παραιτήσεις από όλες ή μέρους δικών εγγραφής ή άρσεως υποθηκών, κατασχέσεων, προσημειώσεων και καταργήσεως δικών.

γ) Συνάπτει με οποιαδήποτε Τράπεζα ημεδαπή ή αλλοδαπή και κυρίως με την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, ALPHA Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς και με οποιαδήποτε άλλη Τράπεζα δάνεια τα οποία συνάπτονται με οποιοδήποτε νόμιμο τύπο και τρόπο, με οποιοδήποτε όρους, χρόνο, προμήθεια, τόκο και επιτόκιο, αναλαμβάνει τα ποσά των δανείων και την ανάληψη χρημάτων από την Τράπεζα.

δ) Συμμετέχει σε κάθε φύσεως δημοπρασίες με οποιουσδήποτε όρους, υποχρεώσεις και συμφωνίες, υπογράφει για το σκοπό αυτό προσφορές, συμβάσεις και συμφωνίες.

ε) Προσλαμβάνει το εργατοϋπαλληλικό προσωπικό, απολύει τούτο όποτε κρίνει σκόπιμο και με οποιοσδήποτε όρους, συμφωνίες και υποχρεώσεις.

Επειδή δεν υπάρχει άλλο θέμα για συζήτηση λύνεται η συνεδρίαση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v