EUROBANK PROPERTIES: Αλλαγή διευθυντικών στελεχών

Η Eurobank Properties Α.Ε.Ε.Α.Π (η «Εταιρεία»), ανακοινώνει προς το επενδυτικό κοινό ότι μετά από 5 και πλέον έτη επιτυχούς συνεργασίας με την Εταιρεία, ο κ. Στυλιανός Προμπονάς γνωστοποίησε την επιθυμία του να αποχωρήσει για προσωπικούς λόγους από την θέση του Οικονομικού Διευθυντή με ημερομηνία ισχύος την 31.8.2013.

Την θέση του Οικονομικού Διευθυντή της Εταιρείας αναλαμβάνει ο κος Παναγιώτης- Αριστείδης Βάρφης με ημν/ια ισχύος την 02/9/2013. Ο κος Βάρφης κατέχει επί του παρόντος τη θέση του Οικονομικού Διευθυντή στην Eurobank Equities A.E.Π.Ε.Υ.

Στο παρελθόν, ο κος Βάρφης διετέλεσε Διοικητικός Οικονομικός Διευθυντής New Europe της Eurobank Equities A.E.Π.Ε.Υ., Οικονομικός Διευθυντής της Eurobank EFG Telesis Finance A.E., Ανώτερο Οικονομικό Στέλεχος της Novonordisk A/S καθώς και Επίκουρος Ορκωτός Ελεγκτής Λογιστής.

Ο κος Βάρφης είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος (MSc) στην Εφαρμοσμένη Οικονομική και Χρηματοοικονομική από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Μεταπτυχιακού Τίτλου του Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών και είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Βρυξελλών με εξειδίκευση στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Η εταιρεία ευχαριστεί τον κο Προμπονά για τη πολύχρονη συνεισφορά του και εύχεται αντιστοίχως στον κο Βάρφη καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v