ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ: Ανακοινώσεις για αλλαγές στο ΔΣ και οργανωτικές αλλαγές

Η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε. ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι κατά τη Συνεδρίαση της 25/7/2013 παραιτήθηκαν τρία μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, συγκεκριμένα οι κ.κ. Μιχαήλ Καραμίχας, Σύμβουλος, Ευστράτιος Παπαευστρατίου, Σύμβουλος και Φωτεινή Καραγεώργη, Σύμβουλος. Σύμφωνα με το άρθρο 20 του Καταστατικού της Εταιρείας, και δεδομένου ότι δεν είναι δυνατή η αναπλήρωση των παραπάνω μελών από αναπληρωματικά μέλη, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να προβεί στην εκλογή νέων μελών σε αντικατάσταση αυτών.

Το Διοικητικό Συμβούλιο αφού άκουσε τη σχετική εισήγηση του Διευθύνοντα Συμβούλου κου. Σωτήριου Χατζίκου, απεδέχθη ομόφωνα την εκλογή των κ.κ. Πάρη Κυριακόπουλο του Οδυσσέα, Χρήστου Αβραμίδη του Αλεξάνδρου & Χρήστου Τσάγκου του Ιωάννη.

Η εκλογή των ως άνω νέων μελών θα τεθεί για έγκριση στην πρώτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρείας.

Στη συνέχεια το Διοικητικό Συμβούλιο επανασυγκροτήθηκε σε σώμα ως ακολούθως, και ενέκρινε ομόφωνα το διορισμό των ανεξάρτητων Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, κατ' εφαρμογή των διατάξεων του ν. 3016/2002 για την Εταιρική Διακυβέρνηση, καθώς και των εκτελεστικών και μη εκτελεστικών Μελών από την Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων:


1. Οδυσσέας ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ του Παρασκευά, Πρόεδρος Δ.Σ., εκτελεστικό μέλος
2. Κωνσταντίνος ΚΑΠΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ του Ανδρέα, Αντιπρόεδρος Δ.Σ., μη εκτελεστικό μέλος
3. Σωτήριος ΧΑΤΖΙΚΟΣ του Δημητρίου, Διευθύνων Σύμβουλος, εκτελεστικό μέλος
4. Πάρης ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ του Οδυσσέα , μη εκτελεστικό μέλος
5. Χρήστος ΤΣΑΓΚΟΣ του Ιωάννη, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος
6. Χρήστος ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ του Αλεξάνδρου, μη εκτελεστικό μέλος
7. Γεώργιος ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ του Ιωάννη, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος
8. Παύλος ΛΑΣΚΑΡΙΣ του Ανδρέα, μη εκτελεστικό μέλος
9. Ιωάννης – Στυλιανός ΤΑΒΟΥΛΑΡΗΣ του Νικολάου, μη εκτελεστικό μέλος
10. Λευκοθέα ΒΑΡΑΓΚΗ του Θεμιστοκλή, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος
11. Νικόλαος – Σωκράτης ΛΑΜΠΡΟΥΚΟΣ του Δημητρίου, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος

Υπενθυμίζεται ότι η θητεία του ανωτέρω Διοικητικού Συμβουλίου είναι τριετής, και λήγει την 26.06.2015, δυνάμενη να παραταθεί αυτόματα μέχρι τη λήξη της προθεσμίας, εντός της οποίας πρέπει να συνέλθει η αμέσως επόμενη Τακτική Γενική Συνέλευση.

ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Κατά τη Συνεδρίαση της 25/7/2013 ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου ενημέρωσε οτι τα μέλη της Ελεγκτικής Επιτροπής κ.κ. Μιχαήλ Καραμίχας και Ευστράτιου Παπαευστρατίου υπέβαλλαν την παραίτηση τους από μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και της Ελεγκτικής Επιτροπής για προσωπικούς λόγους, και ότι το Διοικητικό Συμβούλιο πρέπει να προβεί στην εκλογή νέων μελών σε αντικατάσταση αυτών, για τον υπόλοιπο χρόνο της θητείας του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο αφού άκουσε την εισήγηση του Διευθύνοντα Συμβούλου, και αφού αναλύθηκε μεταξύ των μελών η νομοθετική πρόβλεψη να αποτελείται η Επιτροπή Ελέγχου από δύο τουλάχιστον μη εκτελεστικά μέλη και ένα ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος, απεδέχθη ομόφωνα:

α) την παραίτηση του κ. Ευστράτιου Παπαευστρατίου, και εξέλεξε ομόφωνα ως νέο μέλος τον κ. Χρήστο Αβραμίδη του Αλεξάνδρου.

β) την παραίτηση του κ. Μιχαήλ Καραμίχα, και τη μη εκλογή νέου μέλους σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος Μιχαήλ Καραμίχα για τον υπόλοιπο χρόνο του, καθώς αρκεί η Επιτροπή Ελέγχου να αποτελείται από τρία μέλη.

Συνεπώς, η νέα Ελεγκτική Επιτροπή αποτελείται πλέον και μέχρι την λήξη της θητείας της την 26.6.2015 από τα εξής μέλη :

1. Νικόλαος-Σωκράτης Λαμπρούκος του Δημητρίου, Πρόεδρος
2. Παύλος Λάσκαρις του Ανδρέα, Μέλος
3. Χρήστος Αβραμίδης του Αλεξάνδρου, Μέλος

Η εκλογή του ως άνω μέλους κ. Χρήστου Αβραμίδη και η εν γένει σχετική απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου επί του ως άνω θέματος θα τεθεί για έγκριση στην πρώτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρείας.

ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΜΟΙΒΩΝ

Κατά τη Συνεδρίαση της 25/7/2013 ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου ενημέρωσε ότι το μέλος της Επιτροπής Αμοιβών κα. Φωτεινή Καραγεώργη υπέβαλλε ενώπιων του Διοικητικού Συμβουλίου την παραίτηση της από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και της Επιτροπής Αμοιβών για προσωπικούς λόγους, και οτι το Διοικητικό Συμβούλιο πρέπει να προβεί για τον υπόλοιπο χρόνο της θητείας της Επιτροπής Αμοιβών, στην εκλογή νέου μέλους σε αντικατάσταση αυτού.

Το Δ.Σ. αφού άκουσε την εισήγηση του Διευθύνοντα Συμβούλου, απεδέχθη ομόφωνα την παραίτηση της κας. Φωτεινής Καραγεώργη και εξέλεξε ομόφωνα ως νέο μέλος της Επιτροπής Αμοιβών τον κ. Χρήστο Τσάγκο.
Συνεπώς η Επιτροπή Αμοιβών αποτελείται πλέον και μέχρι την λήξη της θητείας της την 26.6.2015 από τα εξής μέλη:

1. Λευκοθέα Βαράγκη, Πρόεδρος
2. Ιωάννης – Στυλιανός Ταβουλάρης Μέλος
3. Κωνσταντίνο Καπαγιαννίδη, Μέλος
4. Χρήστος Τσάγκος, Μέλος

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ

Κατά τη Συνεδρίαση της 25/7/2013 ανακοινώθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο η πρόσληψη ή/και ο ορισμός νέων προσώπων στις ακόλουθες θέσεις εργασίας της Εταιρείας με τις παρακάτω ιδιότητες:

• Υπεύθυνη Ανθρωπίνων Πόρων (Senior HR Officer) : Ρουμπίνη Δουκάκη του Βασιλείου, σε αντικατάσταση της αποχωρήσασας από την Εταιρεία, Έλενας Νίκα.

• Επικεφαλής της Διεύθυνσης Εξυπηρέτησης Μετά την Πώληση Κλάδου Porsche (ή Δ/νσης After Sales): Ευάγγελος Πλυτάς του Νικολάου σε αντικατάσταση του αποχωρήσαντος από την Εταιρεία, Φώτιου Δημητριάδη.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου αποδέχθηκαν ομόφωνα την αντικατάσταση των αποχωρησάντων στελεχών της Εταιρείας με τα ανωτέρω πρόσωπα.


ΟΡΙΣΜΟΣ ΝΕΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΜΕΤΟΧΩΝ & ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ

Κατά τη Συνεδρίαση της 25/7/2013 ανακοινώθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο ο ορισμός νέου προσώπου στις παρακάτω θέσεις εργασίας της Εταιρείας με τις ακόλουθες ιδιότητες:

• Υπεύθυνη Εξυπηρέτησης Μετόχων & Εταιρικών Ανακοινώσεων: Βενετία Ματθαίου του Ευαγγέλου, σε αντικατάσταση του αποχωρήσαντος από την Εταιρεία Χρήστου Μπονάνου στη θέση Εξυπηρέτησης Μετόχων, και της Μαριλένας Δογάνη στη θέση Εταιρικών Ανακοινώσεων. Η κα.Δογάνη παραμένει στην Εταιρεία ως Υπεύθυνη Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε./Κλάδος ΥΑΜΑΗΑ.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v