Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΡΙΟΥΡΓΙΑ ΤΡΙΑ ΑΛΦΑ Α.Ε.: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η εταιρεία «ΕΡΙΟΥΡΓΙΑ ΤΡΙΑ ΑΛΦΑ Α.Ε.» ανακοινώνει ότι η Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας κατά τη συνεδρίαση της 13ης Ιουλίου 2022 αποφάσισε ομόφωνα σύμφωνα με το άρθρο 44 του ν. 4447/2017, όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 74 παρ.4 του Ν.4706/2020, η Επιτροπή Ελέγχου να είναι Ανεξάρτητη Μεικτή Επιτροπή αποτελούμενη από τρία (3) μέλη, εκ των οποίων δύο (2) ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και ένα (1) τρίτο-μη μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, ο οποίος πληροί τις προϋποθέσεις ανεξαρτησίας του άρθρου 9 του ν.4706/2020. Η θητεία των μελών της Επιτροπής Ελέγχου ισχύει, μέχρι την λήξη της θητείας του εκάστοτε ισχύοντος Διοικητικού Συμβουλίου και σε κάθε περίπτωση μέχρι την αντικατάσταση ή ανάκληση των μελών της από τη Γενική Συνέλευση των Μετόχων. Για την πλήρωση των θέσεων της τριμελούς Επιτροπής Ελέγχου της εταιρείας σύμφωνα με το άρθρο 44 του ν.4449/2017 εξελέγησαν παμψηφεί οι:

 

Θεοδώρου Ιωάννης, μη μέλος του Δ.Σ (ανεξάρτητο τρίτο πρόσωπο),

Κόρδα Μαρία, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ.,

Θεοδώρου Ιπποκράτης, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ..

 

Η θητεία της ως άνω Επιτροπής Ελέγχου ισχύει μέχρι τη λήξη της θητείας του ισχύοντος Διοικητικού Συμβουλίου, ήτοι την 30/6/2027.

 

Περαιτέρω κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Ελέγχου της 13/7/2022, αυτή συγκροτήθηκε σε σώμα, ορίζοντας ως Πρόεδρο αυτής, τον κ. Ιωάννη Θεοδώρου. Συνεπώς η Επιτροπή Ελέγχου της εταιρείας έχει ως εξής:

 

Θεοδώρου Ιωάννης, Πρόεδρος (ανεξάρτητο τρίτο πρόσωπο),

Κόρδα Μαρία, Μέλος (ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ),

Θεοδώρου Ιπποκράτης, Μέλος (ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ.).

 

Επισημαίνεται ότι όλα τα μέλη της Επιτροπής Ελέγχου πληρούν τις προϋποθέσεις και τα κριτήρια του άρθρου 44 του Ν.4449/2017, ως ισχύει και του άρθρου 10 του Ν.4706/2020. Άπαντα τα μέλη της Επιτροπής Ελέγχου διαθέτουν επαρκή γνώση στον τομέα στον οποίο δραστηριοποιείται η εταιρεία ενώ ο πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου διαθέτει πολυετή πείρα στην ελεγκτική.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v