Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

B&F ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ: Αποφάσεις γενικής συνέλευσης

Αποφάσεις Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης 2021

  

Η Εταιρεία «B&F ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ», σύμφωνα με το άρθρο 4.1.3.3. του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ανακοινώνει ότι η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων πραγματοποιήθηκε την 23η Ιουνίου 2021 στις 9:30 π.μ., στα γραφεία της Εταιρείας στην Νέα Φιλαδέλφεια, 10ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας και παρέστη το σύνολο των μετόχων, ήτοι υπήρχε νόμιμη απαρτία με ποσοστό 100% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου.

 

Λήφθηκαν ομόφωνα και παμψηφεί οι παρακάτω αποφάσεις επί όλων των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

 

Θέμα 1ο: Εγκρίθηκαν οι ετήσιες χρηματοοικονομικές καταστάσεις της χρήσης 2020 και οι επι αυτών Εκθέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου.

Θέμα 2ο: Εγκρίθηκε η συνολική διαχείριση που έλαβε χώρα κατά την χρήση του έτους 2020.

Θέμα 3ο: Απαλλάχθηκαν οι Ορκωτοί Ελεγκτές από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως για τα πεπραγμένα της χρήσης 2020.

Θέμα 4ο: Εκλέχθηκαν ελεγκτική εταιρεία και, επίσης, ένας (1) Τακτικός και ένας (1) Αναπληρωματικός Ορκωτός Ελεγκτής Λογιστής για τον έλεγχο των χρηματοοικονομικών καταστάσεων της χρήσης 2021 και αποφασίστηκε ο τρόπος καθορισμού της αμοιβής τους.

Θέμα 5ο: Εγκρίθηκαν οι συναφθείσες συμβάσεις με θυγατρικές και συνδεδεμένες εταιρείες και οι αμοιβές με συνδεδεμένα μέρη σύμφωνα με το εφαρμοστέο κατά περίπτωση δίκαιο.

Θέμα 6ο: Εγκρίθηκαν οι συμμετοχές μελών του Δ.Σ. και Διευθυντικών Στελεχών της Εταιρείας στη Διοίκηση άλλων Εταιρειών, οι οποίες συνδέονται με οποιονδήποτε τρόπο με την Εταιρεία.

Θέμα 7ο: Εγκρίθηκαν οι αμοιβές για τις υπηρεσίες που παρέχουν για την επίβλεψη των τομέων ευθύνης των εκτελεστικών μελών του Δ.Σ. και οι αντίστοιχες αποζημιώσεις και οι αμοιβές των μελών της Επιτροπής Ελέγχου, της Επιτροπής Αμοιβών και των μη εκτελεστικών Μελών του Δ.Σ..

Θέμα 8ο: Παρουσιάστηκε η ετήσια Έκθεση πεπραγμένων της Επιτροπής Ελέγχου για τη χρήση 2020 από τον Πρόεδρο της Επιτροπής Ελέγχου.

Θέμα 9ο: Εκλέχθηκε νέο 6μελές Διοικητικό Συμβούλιο με τριετή θητεία, έως και την 22/06/2024,  και ορίστηκαν τα ανεξάρτητα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο απαρτίζεται από τους εξής:

1. Σοφία σύζ. Βασιλείου Μπιθαρά το γένος Περικλή και Ασήμως Γεωργοπούλου

2. Δήμητρα – Αγάπη Μπιθαρά του Βασιλείου

3. Βασίλειος Μπιθαράς του Γεωργίου

4. Γεώργιος Μπιθαράς του Βασιλείου

5. Σταύρος Λεκκάκος του Μιχαήλ

6. Κωνσταντίνος Γεωργάρας του Δημητρίου

Ως Ανεξάρτητα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ορίστηκαν οι εξής:

1. Σταύρος Λεκκάκος του Μιχαήλ

2. Γεωργάρας Κωνσταντίνος του Δημητρίου

αφού διαπιστώθηκε ότι πληρούν τα κριτήρια ανεξαρτησίας που προβλέπονται στις διατάξεις των παρ. 1 και 2 του άρθρου 9 του ν.4706/2020.

Θέμα 10ο: Αποφασίστηκε η εκλογή τριμελούς Επιτροπής Ελέγχου με τριετή θητεία, έως και την 22/06/2024, η οποία θα αποτελεί επιτροπή του Διοικητικού Συμβουλίου. Η Επιτροπή θα αποτελείται από ένα (1) μη Εκτελεστικό μέλος και δύο (2) Ανεξάρτητα μη Εκτελεστικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τα οποία θα ορισθούν από το Διοικητικό Συμβούλιο σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 44 του ν.4449/2017. 

Θέμα 11ο: Εγκρίθηκε η Πολιτική Καταλληλότητας των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, η οποία συντάχθηκε κατ' εφαρμογή του άρθρου 3 του ν. 4706/2020.

Θέμα 12ο: Εγκρίθηκε η Πολιτική Αποδοχών της Εταιρείας, η οποία συντάχθηκε κατ' εφαρμογή του άρθρου 110 του ν. 4548/2018.

Θέμα 13o: Δεν υπήρξαν λοιπά θέματα.

 

 

Ν. Φιλαδέλφεια, 24 Ιουνίου 2021

Ανακοίνωση Αποφάσεων Γενικής Συνέλευσης

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v