Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στις 30/6 η γενική συνέλευση της Σαραντοπουλος

Τον σχηματισμό φορολογηθέντος αποθεματικού για κάλυψη επενδυτικού προγράμματος και το νέο διοικητικό συμβούλιο καλείται να αποφασίσει, μεταξύ άλλων, η τακτική γενική συνέλευση της εταιρίας Κυλινδρόμυλοι Σαραντόπουλος στις 30 Ιουνίου.

Στις 30/6 η γενική συνέλευση της Σαραντοπουλος
Η εταιρία Κυλινδρόμυλοι Σαραντόπουλος συγκαλεί τακτική γενική συνέλευση τη Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014 και ώρα 13.00, στην έδρα της, Λεωφόρος Δημοκρατίας 3 στο Κερατσίνι, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Υποβολή και έγκριση των Οικονομικών Καταστάσεων της Εταιρείας και του Ομίλου για την εταιρική χρήση 2013 μετά των επ' αυτών εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ελεγκτού.

Απαλλαγή των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ελεγκτού από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της χρήσης 2013.

Σχηματισμός φορολογηθέντος αποθεματικού για κάλυψη επενδυτικού προγράμματος.

Τροποποίηση και κωδικοποίηση του Καταστατικού της Εταιρείας με σκοπό την προσαρμογή αυτού προς τις διατάξεις του Κ.Ν. 2190/1920, όπως ισχύει.

Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Εκλογή Επιτροπής Ελέγχου σύμφωνα με το άρθρο 37 του Ν. 3693/2008.

Έγκριση αμοιβών Μελών Διοικητικού Συμβουλίου / Προέγκριση νέων αμοιβών των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

Εκλογή ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτή - Λογιστή για την χρήση 2014 και καθορισμός της αμοιβής αυτών.

Παροχή ειδικής έγκρισης του άρθρου 23α του Κ.Ν. 2190/1920.

Διάφορες ανακοινώσεις και αποφάσεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v