Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΙΠΠΟΤΟΥΡ: Απάντηση σε επιστολή της Κεφαλαιαγοράς

Σε συνέχεια της απόφασης της από 16.06.2010 εξ αναβολής Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Εταιρείας για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με μετρητά και κεφαλαιοποίηση υποχρεώσεων η Εταιρεία προχώρησε στην σύνταξη επικαιροποιημένου Ενημερωτικού Δελτίου το οποίο θα κατατεθεί προς έγκριση στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς μέχρι την Τετάρτη 04.08.2010. Παράλληλα, θα προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες, μέσω του Χ.Α., για τη συνένωση των μετοχών της (reverse split).

Οι παραπάνω ενέργειες καθυστέρησαν εν αναμονή της έγκρισης της τροποποίησης του καταστατικού από τις αρμόδιες αρχές (Υπουργειο Αναπτυξης ). Δεδομένης αυτής της καθυστέρησης, και υπό την αίρεση της έγκρισης του Ενημερωτικού Δελτίου από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, η Εταιρεία υπολογίζει πλέον την ολοκλήρωση και πιστοποίηση της αύξησης έως το τέλος Σεπτεμβρίου 2010.

Μετά την ολοκλήρωση όλων των πράξεων που εγκρίθηκαν με την από 16.06.2010 εξ αναβολής Έκτακτη Γενική Συνέλευση, και σε περίπτωση πλήρους κάλυψης των αυξήσεων κεφαλαίου, τα ίδια κεφάλαια θα είναι πλέον θετικά και μάλιστα θα είναι πάνω από 50% του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας και συνεπώς θα θεραπεύονται τα άρθρα 47 και 48 του Κ.Ν. 2190/1920.

Στην ίδια συνέλευση εγκρίθηκε και η έκδοση μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου ύψους 4 εκατ. ευρώ. Η διοίκηση θα προχωρήσει στην έκδοση αυτή σε περίπτωση που κρίνει ότι απαιτείται για την συμπλήρωση των κεφαλαίων κίνησής της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v