Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

LAVIPHARM: Απάντηση σε επιστολή του ΧΑ

Σε απάντηση της υπ' αριθμ. πρωτ. 48870/15.12.2008 επιστολής σας, παρακαλώ να σημειώσετε τα εξής:

α) Είναι πρώιμη οποιαδήποτε ανακοίνωση προς το επενδυτικό κοινό σχετικά με τις επιπτώσεις σε περίπτωση μη επίτευξης συμφωνίας μεταξύ του πιστωτή και του ενδιαφερόμενου επενδυτή δεδομένου ότι υπάρχει ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις και να ανευρεθεί κοινά αποδεκτή συμφωνία. Σε κάθε περίπτωση δεσμευόμαστε μόλις υπάρξουν εξελίξεις που μπορούν να ανακοινωθούν, να ενημερώσουμε και τις αρμόδιες αρχές και το επενδυτικό κοινό.

β) Υπάρχουν δύο εγγυήσεις -οι οποίες δεν σχετίζονται με την καταγγελθείσα πίστωση- που έχει δώσει η εισηγμένη Lavipharm AE υπέρ της θυγατρικής εταιρείας Lavipharm Corp. Η διοίκηση της Lavipharm AE θεωρεί ότι καμία από τις δύο αυτές εγγυήσεις δεν πρόκειται να επηρεάσει την οικονομική θέση της εισηγμένης εταιρίας.

γ) Σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα, δεν θα απαιτηθεί περαιτέρω απομείωση της αξίας συμμετοχής της Lavipharm A.E. στην Lavipharm Corp κατά την τρέχουσα περίοδο.

δ) Δεν υπάρχουν άλλα γεγονότα που να έχουν περιέλθει στην αντίληψή μας και που ενδέχεται να επηρεάσουν δυσμενώς την περιουσιακή, νομική και οικονομική διάρθρωση της Εταιρείας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v