Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΠΕΤΖΕΤΑΚΙΣ: Απάντηση σε επιστολή του Χ.Α.

Η Εταιρία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΟΥ, ΑΡΙΣΤΟΒΟΥΛΟΣ Γ. ΠΕΤΖΕΤΑΚΙΣ Α.Ε.» ανακοινώνει ότι την 5.12.2008 υπέβαλε την παραίτησή του από Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρίας και του Ομίλου της ο κ. Ιωάννης Σπανουδάκης, σε αντικατάσταση του οποίου εκλέχθηκε κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας της 6.12.2008 νέο ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος αυτού ο κ. Σπυρίδων Δοντάς, στέλεχος επιχειρήσεων. Επίσης, κατά την ίδια συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας εκλέχθηκε σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος την 3.12.2008 μέλους αυτού κ. Ιωάννη Πρωτοπαπαδάκη ο κ. Γεώργιος Παπαγεωργαντάς, ιδ. υπάλληλος.

Περαιτέρω, κατόπιν σχετικού ερωτήματος του Χ.Α. αναφορικά με δημοσιεύματα του τύπου, η Εταιρία διευκρινίζει ότι η συμφωνία με τους ομολογιούχους δανειστές παραμένει σε ισχύ.
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με την κα Γεωργία Ξανθά, Υπεύθυνη Υπηρεσίας Εξυπηρέτησης Μετόχων, στο τηλέφωνο: 210 66 57 068, e-mail: [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v