Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

MICROLAND: Απάντηση σε επιστολή του ΧΑ

Σε συνέχεια σχετικού ερωτήματος του Χρηματιστηρίου Αθηνών αναφορικά με πρόσφατα δημοσιεύματα του τύπου για την εταιρία MICROLAND, σας γνωστοποιούμε τα κάτωθι:

α) στα πλαίσια της συνήθους επιχειρηματικής κινητικότητας η εταιρεία έχει βρεθεί κατά καιρούς σε συζητήσεις με υποψήφιους επενδυτές για πιθανή συνεργασία, χωρίς όμως να έχει προκύψει κάποια συμφωνία. Σε περίπτωση που η εταιρεία συμμετάσχει σε πιο συγκεκριμένες συνομιλίες και οι οποίες είναι πιθανό να καταλήξουν σε μία οριστική συμφωνία θα προβεί σε όλες τις σχετικές ανακοινώσεις για την ενημέρωση του επενδυτικού κοινού.

β) στις αρχές του 2008 οι εργαζόμενοι στην εταιρεία υπερέβαιναν κατά τι τους 100, ενώ σήμερα σε μια προσπάθεια περιορισμού του κόστους λειτουργίας, η εταιρεία απασχολεί περί τους 80 εργαζομένους.

γ) η εταιρεία δεν "εξανάγκασε" ποτέ και κανέναν εργαζόμενό της "να φύγει από την εταιρεία και να ανοίξει κατάστημα Microland".

δ) η χονδρική πώληση τηλεπικοινωνιακών καρτών έχει πράγματι περιορισθεί σημαντικά, γεγονός που θα έχει επίπτωση κατά κύριο λόγο στον Κύκλο Εργασιών της εταιρείας και σε κάποιο βαθμό στην κερδοφορία της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v