Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΤΤΙ-ΚΑΤ: Απάντηση σε επιστολή ΧΑ

Σε απάντηση της από 21-5-2008 επιστολής σας, αριθμ. πρωτ. 17249, σας γνωρίζουμε τα ακόλουθα:

Ο λόγος αναστολής διαπραγμάτευσης δεν συνάγεται με το έργο και τη λειτουργία της εταιρείας μας που συνεχίζονται απρόσκοπτα και με εντατικούς ρυθμούς, αλλά συναρτάται αποκλειστικά και μόνο με την προστασία των μετόχων μας.
Ο λόγος αυτός εξακολουθεί να υφίσταται μέχρι σήμερα και στην επικείμενη Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων μας, που προγραμματίζουμε για την 30η Ιουνίου, θα παράσχουμε πλήρη ενημέρωση και θα προτείνουμε τις ενδεδειγμένες λύσεις αντιμετώπισης του θέματος, ανεξαρτήτως εξελίξεων, που θα προστατεύσουν τους επενδυτές μας από τα φαινόμενα υποτιμητικής κερδοσκοπίας, όπως τους έχουμε προστατεύσει μέχρι σήμερα.

Για οποιαδήποτε βεβαίως ενδιάμεση διαφοροποίηση της υφιστάμενης κατάστασης θα ενημερώσουμε άμεσα το επενδυτικό κοινό.

Επαναλαμβάνουμε ότι η λειτουργία και το έργο της εταιρείας μας εξακολουθούν να υπηρετούνται από τη διοίκηση και το προσωπικό της κατά τρόπο υποδειγματικό και εκτελούμε με εντατικούς ρυθμούς τα σε εξέλιξη σημαντικότατα δημόσια έργα στο πέταλο του Μαλιακού, τον άξονα ΠΑΘΕ, όπως επίσης και τα έργα της ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ κ.λ.π. .

Τούτο είναι απολύτως αντιληπτό από τους μετόχους μας, καθόσον το σύνολο των υποχρεώσεων μας, ουσιαστικών και τυπικών, της εταιρικής και χρηματιστηριακής νομοθεσίας υλοποιείται και τηρείται από την διοίκηση της εταιρείας με συνέπεια και αποτελεσματικότητα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v