Ρ ΕΝΕΡΓΕΙΑ 1 ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΕ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ/ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ...

 

 

H Ρ ΕΝΕΡΓΕΙΑ 1 Α.Ε.(«Εταιρεία»), ανακοινώνει ότι η συνδεδεμένη εταιρεία Ρ ΕΝΕΡΓΕΙΑ 1 ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ, προχώρησε στην υπογραφή συμφωνίας με την LAMDA ENERGY INVESTMENTS S.M.S.A. για την μεταβίβασης μετοχών που αφορά στην εξαγορά ποσοστού 20% του μετοχικού κεφαλαίου της Ρ ΕΝΕΡΓΕΙΑ 1 Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ, έναντι τιμήματος €5εκ σε μετρητά. Παράλληλα, η Ρ ΕΝΕΡΓΕΙΑ 1 ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ προχώρησε στην έκδοση Μετατρέψιμου Ομολογιακού δανείου, ύψους €10εκ, 3ετούς διάρκειας, το οποίο θα καλυφθεί εξ' ολοκλήρου από την LAMDA ENERGY INVESTMENTS S.M.S.A.

Κατά την μετατροπή του ως άνω Μετατρέψιμου Ομολογιακού δανείου, η LAMDA ENERGY INVESTMENTS S.M.S.A. θα έχει το δικαίωμα απόκτησης ποσοστού 50,1% του μετοχικού κεφαλαίου της Ρ ΕΝΕΡΓΕΙΑ 1 Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ.

Η ανωτέρω συμφωνία σηματοδοτεί την είσοδο ενός ιδιαίτερα σημαντικού στρατηγικού εταίρου στην Ρ ΕΝΕΡΓΕΙΑ 1 Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ, με σκοπό την ανάπτυξη από κοινού νέων έργων στον τομέα των ΑΠΕ και θα συμβάλει στον σχεδιασμό της Lamda Development Α.Ε. που αποτελεί μητρική της Lamda Energy Investments για την δημιουργία μιας καθαρής πόλης με πράσινη ενέργεια στο Ελληνικό.

Ανακοίνωση αναφορικά με επιχειρηματικές εξελίξεις

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v