Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δύο νέα προϊόντα ”κεφάλαιο plus” από την Εθνική

Δύο νέα επενδυτικά – καταθετικά προϊόντα της σειράς ”κεφάλαιο plus” διαθέτει η Εθνική Τράπεζα από 27/3/2006 έως και 31/3/2006. Τα προϊόντα ”κεφάλαιο plus” είναι ειδικής μορφής προθεσμιακές καταθέσεις που παρέχουν 100% εγγύηση του αρχικού κεφαλαίου.

Δύο νέα προϊόντα ”κεφάλαιο plus” από την Εθνική
Δύο νέα επενδυτικά – καταθετικά προϊόντα της σειράς ”κεφάλαιο plus” διαθέτει η Εθνική Τράπεζα από 27/3/2006 έως και 31/3/2006.

Τα προϊόντα ”κεφάλαιο plus” είναι ειδικής μορφής προθεσμιακές καταθέσεις που παρέχουν 100% εγγύηση του αρχικού κεφαλαίου στη λήξη και δυνατότητα απόδοσης μεγαλύτερης από τα απλά καταθετικά προϊόντα, η οποία εξαρτάται από την πορεία των οικονομικών δεικτών που συνδέονται με την επένδυση.

Τα νέα προϊόντα ”κεφάλαιο plus” είναι τα ακόλουθα:

I. ”FTSEuroFirst 80 Ανοδικό” (σε ευρώ)

Προϊόν σε ευρώ ετήσιας διάρκειας, με μέγιστη δυνητική απόδοση 4,50% (ετησιοποιημένη) και ελάχιστη εγγυημένη απόδοση 0,83% (ετησιοποιημένη). Η απόδοση συνδέεται με την πορεία του ευρωπαϊκού χρηματιστηριακού δείκτη εταιρειών υψηλής κεφαλαιοποίησης FTSEuroFirst 80 με βάση μηνιαίες παρατηρήσεις και καταβάλλεται στη λήξη του προϊόντος.

Χαρακτηριστικό του είναι ότι ο επενδυτής εξασφαλίζει απόδοση 4,50% για κάθε μήνα που η τιμή του δείκτη είναι μεγαλύτερη ή ίση από την τιμή κλεισίματός του κατά την ημερομηνία έναρξης του προϊόντος. Για τον πρώτο μήνα η απόδοση αυτή είναι εγγυημένη. Σε κάθε άλλη περίπτωση ο επενδυτής εξασφαλίζει 0,50%. Το ελάχιστο ποσό συμμετοχής είναι 5.000 ευρώ.

II. ”EUR/USD RANGE” (σε δολάριο Η.Π.Α.)

Προϊόν σε δολάρια Η.Π.Α. τρίμηνης διάρκειας, με μέγιστη δυνητική απόδοση 6,00 % (ετησιοποιημένη) και ελάχιστη εγγυημένη απόδοση 1,70% (ετησιοποιημένη). Η απόδοση συνδέεται με την ισοτιμία του ευρώ έναντι του δολαρίου Η.Π.Α. και συγκεκριμένα με τη διατήρησή της εντός προοδευτικά αυξανόμενων προκαθορισμένων ορίων στη βάση τριών μηνιαίων παρατηρήσεων, καταβάλλεται δε στη λήξη του προϊόντος.

Για κάθε μία από τις παρατηρήσεις που η ισοτιμία βρίσκεται εντός του αντίστοιχου προκαθορισμένου εύρους, ο επενδυτής εξασφαλίζει απόδοση 6,00%, ενώ σε αντίθετη περίπτωση εξασφαλίζει 1,70%.

Το ελάχιστο ποσό συμμετοχής στο προϊόν είναι 5.000 δολάρια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v