Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πειραιώς: Νέα σειρά προϊόντων ”Πειραιώς Diamonds”

Η Τράπεζα Πειραιώς, ανακοίνωσε ότι συνεχίζει την προσφορά πρωτοποριακών προϊόντων εγγυημένου κεφαλαίου της επιτυχημένης σειράς ”Πειραιώς Diamonds” με τη διάθεση του ”Diamond Διεθνείς Αγορές ΙV”.

Πειραιώς: Νέα σειρά προϊόντων ”Πειραιώς Diamonds”
Η Τράπεζα Πειραιώς, ανακοίνωσε ότι συνεχίζει την προσφορά πρωτοποριακών προϊόντων εγγυημένου κεφαλαίου της επιτυχημένης σειράς ”Πειραιώς Diamonds”.

Από την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου έως και Παρασκευή 17 Μαρτίου θα γίνονται με σειρά προτεραιότητας, μέσω των καταστημάτων της Τράπεζας Πειραιώς, οι εγγραφές της νέας σειράς των προϊόντων ”Πειραιώς Diamonds” στην οποία ο καταθέτης μπορεί να επενδύσει σε μετοχές υψηλής κεφαλαιοποίησης χωρίς όμως να διακινδυνεύει το αρχικό του κεφάλαιο.

Η νέα αυτή σειρά έχει τα εξής χαρακτηριστικά :



”Diamond Διεθνείς Αγορές ΙV”



Προθεσμιακή κατάθεση σε Ευρώ μέγιστης διάρκειας 5 ετών. Η απόδοση της κατάθεσης είναι συνδεδεμένη με την εξέλιξη ενός χαρτοφυλακίου 20 διεθνών μετοχών υψηλής κεφαλαιοποίησης που διαπραγματεύονται στα μεγαλύτερα χρηματιστήρια του κόσμου. Συγκεκριμένα ο επενδυτής θα λάβει για το 1ο έτος ετησιοποιημένη απόδοση 5% (ανεξάρτητα από τις διακυμάνσεις των τιμών των μετοχών) ενώ για καθένα από τα υπόλοιπα έτη θα λαμβάνει απόδοση που θα προκύπτει από τον αριθμητικό μέσο όρο των αποδόσεων των μετοχών του χαρτοφυλακίου.

Επιπροσθέτως, αν στο τέλος κάποιας εκ των ετήσιων περιόδων, το άθροισμα των ετησιοποιημένων αποδόσεων γίνει ίσο ή ξεπεράσει το 12%, η κατάθεση θα λήξει πρόωρα.

Το αρχικό κεφάλαιο είναι εγγυημένο στη λήξη της κατάθεσης.



Το ελάχιστο ποσό συμμετοχής στο παραπάνω προϊόν είναι 6.000 ευρώ ενώ η έναρξη της κατάθεσης είναι τη Δευτέρα 20 Μαρτίου 2006.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v