Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πειραιώς: Αύξηση επιτοκίων καταθέσεων - χορηγήσεων

Η Τράπεζα Πειραιώς, μετά την αύξηση των επιτοκίων από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα κατά 0,25% τον περασμένο μήνα, προχωρά στην αύξηση επιτοκίων καταθέσεων και χορηγήσεων, από 30/1/2006. Το Βασικό και Προνομιακό επιτόκιο Στεγαστικών Δανείων παραμένουν αμετάβλητα.

Πειραιώς: Αύξηση επιτοκίων καταθέσεων - χορηγήσεων
Η Τράπεζα Πειραιώς, μετά την αύξηση των επιτοκίων από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα κατά 0,25% τον περασμένο μήνα, προχωρά στην αύξηση επιτοκίων καταθέσεων και χορηγήσεων, από 30/1/2006.

Ειδικότερα, προβλέπεται αύξηση των επιτοκίων καταθέσεων σε όλες τις κατηγορίες καταθετικών λογαριασμών ενώ, οι αυξήσεις στα επιτόκια χορηγήσεων αφορούν μόνο ορισμένες κατηγορίες δανείων. Tα επιτόκια στεγαστικής πίστης παραμένουν αμετάβλητα.

Στους λογαριασμούς Απλού και Αποδοτικού Ταμιευτηρίου η Τράπεζα αυξάνει κατά 0,25% το επιτόκιο καταθέσεων για μικρά ποσά προσφέροντας τόκο από το πρώτο ευρώ ενώ τα επιτόκια κλιμακώνονται και φθάνουν μέχρι το 2,10%.

Επιπλέον, στους λογαριασμούς Πειραιώς Αποδοχών η αύξηση επιτοκίων για τους λογαριασμούς των μισθωτών ανέρχεται στο 0,50% στις πρώτες κλίμακες, με αποτέλεσμα τα νέα επιτόκια να ξεκινούν από το 1% και να φθάνουν στο 2,25%.

Τα Βασικά επιτόκια χορηγήσεων της Τράπεζας αναπροσαρμόζονται ως ακολούθως:

* Το Βασικό Επιτόκιο Χορηγήσεων (ΒΕΧ) διαμορφώνεται από 6,9% σε 7,15% και το Προνομιακό Επιτόκιο Χορηγήσεων (ΠΕΧ) από 5,90% σε 6,15%.

* Το Βασικό Επιτόκιο Μακροπρόθεσμων Χορηγήσεων (ΒΕΜΧ) και το Βασικό Επιτόκιο Επαγγελματικής και Επιχειρηματικής Στέγης (ΒΕΕΣ) αυξάνονται από 6,40% σε 6,65%.

* Το Βασικό Επιτόκιο Καταναλωτικής Πίστης (ΒΕΚ) διαμορφώνεται από 7,5% σε 7,75%.

* Τα επιτόκια Πιστωτικών Καρτών αυξάνονται κατά 0,20%.

Το Βασικό και Προνομιακό επιτόκιο Στεγαστικών Δανείων παραμένουν αμετάβλητα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v