Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Nέο πρόγραμμα ”ΤΡΙΠΛΟΥΝ” από την Εθνική Τράπεζα

Το νέο της πρόγραμμα ”ΤΡΙΠΛΟΥΝ” παρουσιάζει η Εθνική Τράπεζα, υλοποιώντας τη στρατηγική της στο bancassurance. Το ”ΤΡΙΠΛΟΥΝ” είναι ένα επενδυτικό/ασφαλιστικό πρόγραμμα που στοχεύει στη δημιουργία εγγυημένου κεφαλαίου στη λήξη της επένδυσης.

Nέο πρόγραμμα ”ΤΡΙΠΛΟΥΝ” από την Εθνική Τράπεζα
Το νέο της πρόγραμμα ”ΤΡΙΠΛΟΥΝ” παρουσιάζει η Εθνική Τράπεζα, το οποίο έχει ήδη αρχίσει να διατίθεται από τα καταστήματά της.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, ο σχεδιασμός του προγράμματος έγινε στo πλαίσιo εφαρμογής της στρατηγικής της τράπεζας στο bancassurance.

Σημειώνεται ότι το ”ΤΡΙΠΛΟΥΝ” είναι ένα επενδυτικό/ασφαλιστικό πρόγραμμα που στοχεύει στη δημιουργία εγγυημένου κεφαλαίου στη λήξη της επένδυσης. Απευθύνεται σε όσους έχουν διαθέσιμες αποταμιεύσεις και επιθυμούν να εξειδικεύσουν ένα τμήμα τους επενδύοντάς το με κατάλληλο χρονικό ορίζοντα με σκοπό να χρηματοδoτήσουν μια συμπληρωματική σύνταξη, τις σπουδές των παιδιών, την αγορά περιουσιακών στοιχείων κ.λπ.

Η επένδυση έχει εγγυημένη απόδοση 2% ετησίως για το ποσό που συγκεντρώνει στη λήξη της, ενώ η καθαρή υψηλότερη απόδοση αποδίδεται στον πελάτη επιπλέον της εγγυημένης απόδοσης. Παράλληλα λειτουργεί η ασφάλεια ζωής του πελάτη για το ύψος της αρχικής επένδυσης ή για διπλάσιο ποσό σε περίπτωση ατυχήματος.

Η Εθνική Ασφαλιστική διαχειρίζεται τις επενδύσεις του ”ΤΡΙΠΛΟΥΝ” από το Εσωτερικό Μεταβλητό Κεφάλαιο ”ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΟΜΟΛΟΓΟ”, που με τη σειρά του επενδύει σε κατάλληλο μίγμα των Αμοιβαίων Κεφαλαίων ”ΔΗΛΟΣ”.

Με τον τρόπο αυτό συνδυάζονται η ασφάλιση, η εγγυημένη απόδοση και η ευελιξία στις επενδυτικές επιλογές. Η επένδυση μπορεί να ρευστοποιηθεί οποτεδήποτε και ο πελάτης να εισπράξει την τρέχουσα αξία της, χωρίς όμως στην περίπτωση αυτή να ισχύει η εγγύηση.

Με το ”ΤΡΙΠΛΟΥΝ” η Εθνική Τράπεζα εγκαινιάζει ουσιαστικά τη δραστηριότητά της στα επενδυτικά και αποταμιευτικά τραπεζοασφαλιστικά προγράμματα, έναν τομέα στον οποίο αποδίδει τεράστια σημασία για την αξιοποίηση των συνεργειών μεταξύ των εταιριών του ομίλου, που έχει αποτυπωθεί και στο τριετές επιχειρησιακό της σχέδιο.

Σημειώνεται ακόμα στην ανακοίνωση ότι μεγάλη προσοχή δόθηκε στην εκπαίδευση των υπαλλήλων της τράπεζας αλλά και στην ανάπτυξη ειδικών τεχνολογικών εφαρμογών για την ταχεία και αποτελεσματική εξυπηρέτηση του πελάτη στα καταστήματα της τράπεζας.

Για την Εθνική Ασφαλιστική η υποστήριξη του δικτύου της τράπεζας για παρόμοια προγράμματα αποτελεί κεντρική επιλογή και αναμένεται να συνδράμει ουσιαστικά στην επίτευξη των υψηλών στόχων παραγωγής, στην κερδοφορία της και στη σημαντική αύξηση του μεριδίου αγοράς της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v