Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επιτόκια καταθέσεων από την Τράπεζα Αττικής

Αμετάβλητα διατηρεί τα επιτόκια ταμιευτηρίου και τρεχούμενου λογαριασμού η Τράπεζα Αττικής, ενώ παρουσιάζει τα επιτόκια για τέσσερα εναλλακτικά προϊόντα προθεσμιακών καταθέσων.

Επιτόκια καταθέσεων από την Τράπεζα Αττικής
Η Τράπεζα Αττικής ανακοινώνει τα νέα επιτόκια καταθέσεων. Συγκεκριμένα, αμετάβλητα παραμένουν τα επιτόκια ταμιευτηρίου στο 2,25% και προνομιακού τρεχούμενου λογαριασμού με κλιμακούμενο επιτόκιο έως 3,50%, συμπεριλαμβάνεται χορήγηση καρνέ επιταγών.

Η τράπεζα διαθέτει επίσης, εναλλακτικά προϊόντα προθεσμιακών καταθέσεων, όπως το Monthly Profit, που είναι προθεσμιακή κατάθεση με μηνιαία καταβολή τόκων, με ετήσια απόδοση 3,75% και 24μηνη απόδοση έως 8,50% και το Early Profit, είναι 3μηνη, 6μηνη ή 12μηνη κατάθεση με προκαταβολή τόκων και επιτόκιο έως 3,70%

Επίσης, το Choise Profit, που είναι συνδυασμός προθεσμιακής κατάθεσης με απόδοση έως 11% και αμοιβαίων κεφαλαίων και ο Multi Profit, που είναι συνδυασμός προθεσμιακών καταθέσεων, 2μηνης διάρκειας με επιτόκιο έως 6,5% και 24μηνης με απόδοση έως 8,50%. Τέλος το επιτόκιο για όψεως επιχειρήσεων κυμαίνεται έως 2,25%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v