Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Marfin Bank: Δύο νέα καταθετικά προϊόντα

Δύο νέα καταθετικά προϊόντα παρουσιάζει η Marfin Bank, το Marfin Best Spread και το Marfin Best Account, τα οποία αποτελούν επενδυτικούς λογαριασμούς σε ευρώ με απόδοση για το 2005 έως 3% και 2,85% αντίστοιχα.

Marfin Bank: Δύο νέα καταθετικά προϊόντα
Δύο νέα καταθετικά προϊόντα παρουσιάζει η Marfin Bank, το Marfin Best Spread και το Marfin Best Account.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για επενδυτικούς λογαριασμούς σε ευρώ με απόδοση για το 2005 έως 3% και 2,85% αντίστοιχα.

Σημειώνεται πως η συγκεκριμένη απόδοση συνδέεται με το επιτόκιο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) και προκύπτει από το άθροισμα του επιτοκίου της ΕΚΤ επιπλέον περιθωρίου (spread), το οποίο θα καθορίζεται ετήσια από τη Marfin Bank.

Το στοιχείο αυτό, επισημαίνεται στην ανακοίνωση, εξυπηρετεί τις αρχές της διαφάνειας, αλλά ταυτόχρονα διασφαλίζει την υψηλή απόδοση των καταθέσεων με τρόπο απλό, κατανοητό και άμεσα προσαρμόσιμο στις επιτοκιακές μεταβολές.

Κύρια χαρακτηριστικά των λογαριασμών αυτών είναι το μεγάλο πλεονέκτημα της άμεσης διαθεσιμότητας του κεφαλαίου χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση και χωρίς καμία ποινή, καθώς και ο μηνιαίος εκτοκισμός.

Οι υπάρχουσες προθεσμιακές καταθέσεις Marfin Best Deposit θα είναι πλέον διαθέσιμες μόνον για περιόδους από 2 έως 5 έτη με επιτόκια ιδιαίτερα ανταγωνιστικά, καταλήγει η ανακοίνωση.

* Αναλυτική παρουσίαση των δύο νέων προϊόντων της Marfin Bank δημοσιεύεται στη δεξιά στήλη ”Συνοδευτικό Υλικό”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v