Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πειραιώς: Νέο ανοικτό δάνειο ”Κίνηση Ακινήτου”

Ένα νέο καταναλωτικό δάνειο, το ”Κίνηση Ακινήτου”, προσφέρει η Τράπεζα Πειραιώς, το οποίο παρέχει στον πελάτη υψηλό όριο δανείου με πολύ χαμηλό επιτόκιο, για κάλυψη σημαντικών χρηματοδοτικών αναγκών με εξασφάλιση οποιουδήποτε ακινήτου διαθέτει.

Πειραιώς: Νέο ανοικτό δάνειο ”Κίνηση Ακινήτου”
Ένα νέο προϊόν προσφέρει η Τράπεζα Πειραιώς, παρέχοντας τη δυνατότητα στους πελάτες της ”να δώσουν κίνηση στο ακίνητό τους”, να το αξιοποιήσουν ως πηγή χρηματοδοτικής δύναμης και παράλληλα να ενισχύσουν την ”αξία του”.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για το νέο καταναλωτικό δάνειο ”Κίνηση Ακινήτου”, το οποίο προσφέρει στον πελάτη υψηλό όριο δανείου με πολύ χαμηλό επιτόκιο, για κάλυψη σημαντικών χρηματοδοτικών αναγκών με εξασφάλιση οποιουδήποτε ακινήτου διαθέτει.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η ευελιξία του νέου δανείου ”Κίνηση Ακινήτου” συνίσταται στο γεγονός ότι προσφέρει τη δυνατότητα στον πελάτη να οργανώσει καλύτερα το μηνιαίο του προϋπολογισμό, καθώς επιτρέπει:

• Να καταβάλει κάθε μήνα τη δόση που επιθυμεί, με ελάχιστο απαιτητό ποσό μόνο τους αναλογούντες τόκους.

• Να χρησιμοποιεί κάθε φορά το ποσό του δανείου που χρειάζεται και να πληρώνει τόκους μόνο γι’ αυτό.

• Να ξαναχρησιμοποιεί το ποσό που έχει αποπληρώσει χωρίς επιπλέον διαδικασίες και χάσιμο χρόνου.

Παράλληλα, όπως επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση, η Τράπεζα Πειραιώς συνεχίζει να διαθέτει ολόκληρη τη σειρά των Δανειακών Επιλογών, μία γκάμα προσωπικών και καταναλωτικών δανείων με προσωποποιημένη τιμολόγηση ανάλογα με τον πελάτη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v