Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εθνική: ”Ανταμοιβή” για τους κατόχους πιστωτικών

Το πρόγραμμα επιστροφής χρημάτων ”Ανταμοιβή” καθιερώνει από τις 20 Ιανουαρίου έως τις 20 Μαΐου 2005 για τους κατόχους των πιστωτικών καρτών της η Εθνική Τράπεζα που θα πραγματοποιήσουν αγορές αξίας από 1.200 ευρώ και πάνω.

Εθνική: ”Ανταμοιβή” για τους κατόχους πιστωτικών
Το πρόγραμμα επιστροφής χρημάτων ”Ανταμοιβή” καθιερώνει από τις 20 Ιανουαρίου έως τις 20 Μαΐου 2005 για τους κατόχους των πιστωτικών καρτών της η Εθνική Τράπεζα.

Με το πρόγραμμα ”Ανταμοιβή” οι κάτοχοι των πιστωτικών καρτών MasterCard, Gold MasterCard, Platinum MasterCard, VISA, VISA Electron, VISA ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ, Αγαπώ TA ΠΑΙΔΙΑ MasterCard Visa και EuroCard οι οποίοι, στη διάρκεια της παραπάνω χρονικής περιόδου, θα πραγματοποιήσουν αγορές συνολικής αξίας:

* από 1.200 ευρώ έως 2.400 ευρώ, θα έχουν επιστροφή χρημάτων ίση με το 1% της αξίας τους,

* από 2.400 ευρώ και πάνω, θα έχουν επιστροφή χρημάτων ίση με το 1% για τα πρώτα 1.200 ευρώ και 2% για το υπόλοιπο ποσό, με το ανώτατο ποσό επιστροφής όμως να ανέρχεται στα 100 ευρώ.

Παράλληλα, όλοι οι κάτοχοι οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν αγορές ύψους τουλάχιστον 1.200 ευρώ θα συμμετέχουν αυτόματα σε κλήρωση από την οποία θα προκύψουν 20 υπερτυχεροί στους οποίους θα επιστραφεί το 100% της αξίας των αγορών τους με ανώτατο ποσό τα 5.000 ευρώ.

Η επιστροφή των χρημάτων θα γίνεται με πίστωση στο λογαριασμό των κατόχων.

Το πρόγραμμα επιστροφής χρημάτων ”Ανταμοιβή” που θέτει σε εφαρμογή η Εθνική Τράπεζα, εξασφαλίζει στους κατόχους των πιστωτικών της καρτών μοναδικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, αναφέρει σχετική ανακοίνωση της Τράπεζας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v