Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα σειρά προϊόντων ”κεφάλαιο plus” από Εθνική

Μία νέα σειρά των καταθετικών - επενδυτικών προϊόντων ”κεφάλαιο plus”, διαθέτει η Εθνική Τράπεζα στο πλαίσιο προσφοράς πολλαπλών επενδυτικών επιλογών στην πελατεία της.

Νέα σειρά προϊόντων ”κεφάλαιο plus” από Εθνική
Μία νέα σειρά των καταθετικών - επενδυτικών προϊόντων ”κεφάλαιο plus”, διαθέτει η Εθνική Τράπεζα στο πλαίσιο προσφοράς πολλαπλών επενδυτικών επιλογών στην πελατεία της.

Πρόκειται για ειδικής μορφής προθεσμιακές καταθέσεις που παρέχουν 100% εγγύηση του αρχικού κεφαλαίου στη λήξη και δυνατότητα απόδοσης μεγαλύτερης από τα απλά καταθετικά προϊόντα, η οποία εξαρτάται από την πορεία των οικονομικών δεικτών που συνδέονται με την επένδυση. Το ελάχιστο ποσό συμμετοχής είναι 14.500 ευρώ.

Τα δύο νέα προϊόντα της σειράς αυτής προσφέρονται στο επενδυτικό κοινό μέσω των καταστημάτων της Τράπεζας από 10 μέχρι και 14 Ιανουαρίου 2004.

Τα χαρακτηριστικά των νέων αυτών επενδυτικών προϊόντων συνοψίζονται στα εξής:

* ”ΚΕΦΑΛΑΙΟ PLUS EUR/USD ONE TOUCH

Πρόκειται για επένδυση με απόδοση συνδεδεμένη με την ισοτιμία του ευρώ έναντι του δολαρίου Η.Π.Α. Το προϊόν έχει διάρκεια 1 μήνα, με έναρξη την 17/1/2005 και λήξη την 17/2/2005.

Ο επενδυτής λαμβάνει στη λήξη απόδοση (ετησιοποιημένη): 4,00%, αν οποιαδήποτε ημέρα μέχρι και την 16/2/2005 η ισοτιμία EUR/USD (όπως δημοσιεύεται από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα στις 15.30 ώρα Ελλάδος) κλείσει χαμηλότερα τουλάχιστον κατά 2,50% σε σχέση με την αντίστοιχη ισοτιμία έναρξης.

* ”ΚΕΦΑΛΑΙΟ PLUS FTSE UP (XII)

Πρόκειται για επένδυση με απόδοση συνδεδεμένη με τον χρηματιστηριακό δείκτη FTSE/ASE-20. Το προϊόν έχει διάρκεια 3 μήνες, με έναρξη την 17/1/2005 και λήξη την 18/4/2005.

Ειδικότερα, ο επενδυτής λαμβάνει στη λήξη απόδοση (ετησιοποιημένη): 4,00%, αν η τιμή κλεισίματος του δείκτη FTSE/ASE-20 την 15/4/2005 είναι μεγαλύτερη κατά 3% τουλάχιστον από την αντίστοιχη τιμή της ημερομηνίας έναρξης.

Σημειώνεται ότι η ετησιοποιημένη απόδοση των προϊόντων ”Κεφάλαιο Plus EUR/USD ΑΝΟΔΙΚΟ” και ”Κεφάλαιο Plus FTSE UP (X)” που έληξαν στις 22 Δεκεμβρίου 2004 ανήλθε σε 4,25% και 4% αντιστοίχως, συνδυάζοντας αποτελεσματικά την επίτευξη απόδοσης σημαντικά μεγαλύτερης από τα κλασικά καταθετικά προϊόντα, με την παροχή απόλυτης εγγύησης στο αρχικό κεφάλαιο επένδυσης και την βραχυχρόνια δέσμευσή του.

Τα στοιχεία αυτά είναι ενδεικτικά των δυνατοτήτων που προσφέρουν τα προϊόντα εγγυημένου κεφαλαίου της Εθνικής Τράπεζας, που είναι σχεδιασμένα για να αξιοποιούν τις εκτιμήσεις για την πορεία των ελληνικών και διεθνών αγορών προς το συμφέρον των επενδυτών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v