Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανοικτό δάνειο ”Χριστούγεννα 2004” από Πειραιώς

Ενα νέο Ανοικτό Δάνειο για τα Χριστούγεννα 2004, προσφέρει η Τράπεζα Πειραιώς. Το δάνειο χορηγείται με επιτόκιο 3% μέχρι το καλοκαίρι, προσφέροντας στους πελάτες τη δυνατότητα να αποκτήσουν μέχρι και 30.000 ευρώ πιστωτικό όριο για αναλήψεις μετρητών και αγορές.

Ανοικτό δάνειο ”Χριστούγεννα 2004” από Πειραιώς
Ενα νέο Ανοικτό Δάνειο για τα Χριστούγεννα 2004, προσφέρει η Τράπεζα Πειραιώς με σκοπό να καλύψει με τον πιο αποτελεσματικό και άμεσο τρόπο τις αυξημένες χρηματοδοτικές ανάγκες των πελατών της που παρουσιάζονται αυτή την περίοδο του χρόνου.

Το νέο Ανοικτό Δάνειο χορηγείται με χαμηλό επιτόκιο 3% μέχρι το καλοκαίρι, προσφέροντας στους πελάτες τη δυνατότητα να αποκτήσουν μέχρι και 30.000 ευρώ πιστωτικό όριο για αναλήψεις μετρητών και αγορές.

Με τον τρόπο αυτό, ο πελάτης χρησιμοποιεί το ποσό που επιθυμεί κάθε φορά καταβάλλοντας δόση μόνο για το ποσό που έχει χρησιμοποιήσει, ενώ μπορεί να ξαναχρησιμοποιήσει το ποσό που έχει αποπληρώσει οποιαδήποτε στιγμή. Έτσι, έχει κάθε στιγμή διαθέσιμη ρευστότητα για να καλύπτει άμεσα κάθε χρηματοδοτική του ανάγκη.

H αποπληρωμή του δανείου γίνεται με τον πιο εύκολο τρόπο, καθώς ο ίδιος ο πελάτης μπορεί να καθορίσει τη δόση που θα πληρώνει, επιλέγοντας το ποσοστό της ελάχιστης καταβολής μεταξύ 1,5% και 3%, ανάλογα με την οικονομική του δυνατότητα.

Το Ανοικτό Δάνειο Χριστούγεννα 2004 δεν είναι μόνο ένα πολύ ανταγωνιστικό προϊόν, αλλά προσφέρει και ιδιαίτερη προστιθέμενη αξία στους πελάτες της Τράπεζας Πειραιώς καθώς για την άνετη και γρήγορη εξυπηρέτηση τους παρέχεται άμεση τηλεφωνική εξυπηρέτηση: με ένα απλό τηλεφώνημα στους εξειδικευμένους Τραπεζικούς Σύμβουλους της Τράπεζας Πειραιώς, ο πελάτης μπορεί να κάνει αίτηση τηλεφωνικά και την ίδια ημέρα να λάβει το δάνειό του.

Για πελάτες που επιθυμούν δάνειο μεγαλύτερου ύψους, η Τράπεζα Πειραιώς συνεχίζει να διαθέτει τις Δανειακές Επιλογές, προσωπικά-καταναλωτικά δάνεια με προσωποποιημένο επιτόκιο που διαμορφώνεται ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του δανείου, το προφίλ του πελάτη και τη σχέση του με την Τράπεζα, καλύπτοντας κάθε χρηματοδοτική ανάγκη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v