Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέο καταθετικό προϊόν από την Εθνική Τράπεζα

Σε νέα βελτιωμένη έκδοση διατίθεται από τα καταστήματα της Εθνικής Τράπεζας το καταθετικό προϊόν ”Μισθοδοτικός Plus”, καθώς προσφέρεται πλέον σε δύο μορφές, επιλογή του πελάτη, ως λογαριασμός ταμιευτηρίου (με βιβλιάριο) ή ως τρεχούμενος (διαχειριστικός) λογαριασμός και με νέο διαμορφωμένο επιτόκιο.

Νέο καταθετικό προϊόν από την Εθνική Τράπεζα
Σε νέα βελτιωμένη έκδοση διατίθεται από τα καταστήματα της Εθνικής Τράπεζας το καταθετικό προϊόν ”Μισθοδοτικός Plus”, καθώς προσφέρεται πλέον σε δύο μορφές, επιλογή του πελάτη, ως λογαριασμός ταμιευτηρίου (με βιβλιάριο) ή ως τρεχούμενος (διαχειριστικός) λογαριασμός.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Εθνικής Τράπεζας, και στις δύο μορφές του διατίθεται με κλιμακούμενο επιτόκιο από το πρώτο ευρώ και πλαισιώνεται, κατά περίπτωση, με πλήθος πιστοδοτικών προϊόντων (στεγαστικά, καταναλωτικά δάνεια, δικαίωμα υπερανάληψης, πιστωτικές κάρτες) και αξιόλογες συναλλακτικές διευκολύνσεις, που προσφέρονται είτε δωρεάν είτε με σημαντικές εκπτώσεις, τόσο στον μισθοδοτούμενο όσο και στους συνδικαιούχους του λογαριασμού.

Πιο συγκεκριμένα, το νέο επιτόκιο του προνομιακού καταθετικού προϊόντος ”Μισθοδοτικός Plus” διαμορφώνεται ως εξής:

* Από 0 - 5.000 ευρώ, το επιτόκιο είναι 0,50%.

* Από 5.000,01 έως 60.000 ευρώ, το επιτόκιο είναι 1%.

* Από 60.000,01 - 150.000 ευρώ, το επιτόκιο είναι 1,20%.

* Από 150.000,01 ευρώ και άνω, το επιτόκιο είναι 1,40%.

Όπως σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση, ο ”Μισθοδοτικός Plus” αποτελεί ολοκληρωμένη λύση εξυπηρέτησης των αποταμιευτικών, διαχειριστικών, συναλλακτικών και πιστοδοτικών αναγκών του ιδιώτη και του νοικοκυριού.

Παράλληλα, η Εθνική Τράπεζα διευρύνει τις εναλλακτικές επιλογές που προσφέρει στην επιχειρηματική της πελατεία για την εξυπηρέτηση της μισθοδοσίας του προσωπικού τους, με την καθιέρωση της νέας υπηρεσίας Μαζικών Πιστώσεων μέσω Internet Banking.

Η νέα υπηρεσία, η οποία, εκτός από τη μισθοδοσία, μπορεί να εξυπηρετεί και την εξόφληση κάθε είδους υποχρεώσεων προς τρίτους, παρέχει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να πιστώνουν, με μία μόνο συναλλαγή, μέχρι και 200 λογαριασμούς καταθέσεων σε ευρώ που τηρούνται στην Εθνική Τράπεζα, εύκολα και γρήγορα, εξοικονομώντας σημαντικό χρόνο και κόστος απασχόλησης των υπηρεσιών τους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v