Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πειραιώς: Προσωπικό δάνειο συνδεδεμένο με Euribor

Τη χορήγηση ενός νέου προσωπικού δανείου συνδεδεμένου με επιτόκιο Euribor ανακοίνωσε η Τράπεζα Πειραιώς. Το ύψος του δανείου συναρτάται από το ύψος των καταθέσεων ή των επενδυτικών προϊόντων που διαθέτει ο πελάτης.

Πειραιώς: Προσωπικό δάνειο συνδεδεμένο με Euribor
Τη χορήγηση νέου προσωπικού δανείου συνδεδεμένο με επιτόκιο Euribor, με στόχο πάντα την άρτια εξυπηρέτηση των πελατών της και με τους ευνοϊκότερους κατά το δυνατόν όρους, ανακοίνωσε η Τράπεζα Πειραιώς.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Τράπεζας Πειραιώς, το νέο δάνειο χορηγείται με εξασφάλιση καταθέσεων ή επενδυτικών προϊόντων, εύκολα και με ταχύτατη διαδικασία.

Σημειώνεται πως το επιτόκιο του δανείου είναι ιδιαίτερα χαμηλό, καθώς συνδέεται με το διατραπεζικό επιτόκιο Euribor μηνιαίας διάρκειας, πλέον περιθωρίου 2 μονάδων.

Όπως επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση, το πλεονέκτημα του νέου προϊόντος έγκειται κυρίως στο ότι τώρα οι νέοι ή παλαιοί πελάτες της Τράπεζας Πειραιώς μπορούν να λάβουν το ποσό δανείου που χρειάζονται για να καλύψουν κάθε καταναλωτική τους ανάγκη, χωρίς να χρειαστεί να ρευστοποιήσουν επενδύσεις τους και μάλιστα με πολύ χαμηλό επιτόκιο, με σύντομες διαδικασίες και φιλική εξυπηρέτηση.

Το ύψος του δανείου συναρτάται από το ύψος των καταθέσεων ή των επενδυτικών προϊόντων που διαθέτει ο πελάτης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v