Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πράσινο δάνειο κατοικίας από τη Eurobank

Τη δημιουργία του πρωτοποριακού προϊόντος Πράσινο Δάνειο Κατοικίας - Φωτοβολταϊκά, χρηματοδοτώντας την αγορά και εγκατάσταση Φ/Β Συστημάτων στις στέγες ή τις ταράτσες των σπιτιών, γνωστοποίησε η Eurobank.

Πράσινο δάνειο κατοικίας από τη Eurobank
Τη δημιουργία ενός πρωτοποριακού προϊόντος με την ονομασία Πράσινο Δάνειο Κατοικίας - Φωτοβολταϊκά, χρηματοδοτώντας, με απλούστατες διαδικασίες, την αγορά και εγκατάσταση Φ/Β Συστημάτων στις στέγες ή τις ταράτσες των σπιτιών, γνωστοποίησε η Eurobank.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, κατά αυτό τον τρόπο, οι πελάτες θα παράγουν ενέργεια που θα μεταπωλούν στη ΔΕΗ προς μια ιδιαίτερα συμφέρουσα τιμή, γεγονός που ουσιαστικά μπορεί να τους αποφέρει ετήσιο έσοδο μέχρι και 7.500 ευρώ.

Το έσοδο αυτό αφού υπερκαλύψει (α) την ετήσια αποπληρωμή του σχετικού δανείου (β) τους ετήσιους λογαρισμούς κατανάλωσης της ΔΕΗ, αποφέρει σε κάθε νοικοκυριό ένα σημαντικό και αφορολόγητο ετήσιο εισόδημα για 25 χρόνια.

Σημειώνεται, ότι σήμερα, το δάνειο αυτό χορηγείται είτε με προσημείωση ακινήτου, είτε με εκχώρηση της Σύμβασης που υπογράφει ο κάτοχος του Φ/Β Συστήματος με τη ΔΕΗ. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι η Eurobank, σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρίες της αγοράς, βοηθάει τον πελάτη εύκολα, γρήγορα και απλά να προχωρήσει και να αξιοποιήσει αυτή την επένδυση, αφού με την προτεινόμενη υπηρεσία, ο πελάτης απαλλάσσεται από όλες τις διαδικασίες που χρειάζονται από το πρώτο στάδιο της μελέτης, μέχρι και την τελική υλοποίηση χωρίς κανένα επιπλέον κόστος. 

Τέλος, τονίζεται, ότι η Eurobank παρέχοντας μια ολοκληρωμένη υπηρεσία υποστήριξης για εξοικονόμηση ενέργειας, ανοίγει το δρόμο για να γίνουν τα ελληνικά νοικοκυριά πηγή τόσο περιβαλλοντικού όσο και οικονομικού οφέλους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v