Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στεγαστικό με φθηνότερη δόση από την Πειραιώς

Στεγαστικό δάνειο με φθηνότερη δόση, προσφέρει στην αγορά η Τράπεζα Πειραιώς με ένα νέο ευέλικτο προϊόν, απευθυνόμενη σε όσους επιθυμούν να επενδύσουν σε ακίνητα και σε οικογένειες που τους ενδιαφέρει η χαμηλή δόση.

Στεγαστικό με φθηνότερη δόση από την Πειραιώς
Στεγαστικό δάνειο με φθηνότερη δόση, προσφέρει στην αγορά η Τράπεζα Πειραιώς με ένα νέο ευέλικτο προϊόν, απευθυνόμενη σε όσους επιθυμούν να επενδύσουν σε ακίνητα, σε οικογένειες που τους ενδιαφέρει η χαμηλή δόση, σε ανθρώπους που αγοράζουν ακίνητο βασιζόμενοι σε μελλοντικά εισοδήματα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, για κάθε 50.000 ευρώ δάνειο 20ετίας, η δόση διαμορφώνεται σε περίπου 242 ευρώ το μήνα, ή 8 ευρώ την ημέρα.

Αναλυτικότερα, ο δανειολήπτης για ένα τμήμα του δανείου του, πληρώνει τόκους και κεφάλαιο όπως στα κλασσικά στεγαστικά δάνεια. Για το υπόλοιπο δάνειο, που μπορεί να φθάνει μέχρι και το μισό του συνολικού ποσού, ο δανειολήπτης πληρώνει μόνον τόκους.

Επισημαίνεται στην ανακοίνωση, πως στη λήξη του δανείου ο δανειολήπτης, ή αποπληρώνει εφάπαξ το κεφάλαιο που έχει απομείνει ανεξόφλητο ή παρατείνει το δάνειο για μία 10ετία ακόμη, με ανάλογους όρους.

Ταυτόχρονα, αναφέρεται πως το επιτόκιο του δανείου είναι κυμαινόμενο σε όλη τη διάρκεια και μεταβάλλεται ανάλογα με το Euribor μηνιαίας διάρκειας πλέον περιθωρίου. Το ύψος του δανείου ξεκινάει από 50.000 ευρώ και η διάρκειά του φθάνει μέχρι 25 χρόνια, ενώ η εκταμίευση του δανείου γίνεται σε 20 ημέρες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v